Alya05 Gerçekten saçma postları sabitlemek yerine sağlık , bebek isteyenler,beslenme kadın hastalıkları gibi şeyleri sabitleseniz nolcak Allah aşkına
MadameTussauds Alya05 Yani buna katilmamak elde degil valla dogru diyorsun bacim ayni seyleri düsünmüsüz 🥹
annesininincitanesi Alya05 Evet bence de özellikle sağlık beslenme alışveriş önerisi indirim haberi gibi şeyler başa sabitlenebilir çok daha fazla kişi faydalanır 🙏🏻
Jrnfudjrjr Alya05 biraz önce bununla ilgili post açtım umarım gereken kişilerin önüne çıkar bu postlar
isimsiz12 Alya05 asla görünmez bu postun yetkililer tarafından hatta hiç şaşırma birazdan gizlerler postu (yaşandı)
Alya05 Kaynananız hangi emoji olsaydı. Ya bu ne saçama sapan postları sabitliyorsunuz yani dedikodu için açılan post kime be faydası olacak
ppmerlina Alya05 doğru söze ne hacet demişler. Çok güzel dedin aşk Aman dikkat et valla askı yeme ama 😌🥲
Aaayseeert Alya05 ben bi post açıyorum kimse cevap bile vermiyor anca kaynana ve koca postlarına cevap veriyorlar
Alya05 MadameTussauds Vallahi uygulama isminin hakkını vermiyor. Kesinlikle bi düzen getirmesi şart. Madem biz kullanıcıyız bize kale alsınlar
dilaradoyan Alya05 Her anne kurallar dahilinde istediği postu açmakta özgür. Annelerinde kafa dağıtmaya ihtiyacı var. İlginizi çekmeyen etiketleri gizleme hakkına sahipsiniz annemiz 🌺
egeansea Sizinde postlarınız sabitleniyor genelde sanki denk geliyorum 😂 gelsin akşam menüleri felan vardı geçeb
Alya05 egeansea evet sabitleniyor Benm Açtıklarım. Ben onlara demiyorum ki sabitleyin, Ben genelde yemek veya kahvaltı yaptığımda açıyorum oda bi kaç defa sabitliyoralr zaten oda beslenme üzerine oluyor kahvaltıda ne yersiniz nasıl beslenirsiniz diye Benimkinifr sabitlemesinler kahve paylaşasam veya yemek menüsü yazsam. Çünkü bunlar sabitlenecek post değil
egeansea Alya05 Eğlence ve genele hitap eden kafa dağıtıcı veya bilgilendirici şeyler sabitleniyor bildiğim Gebelik bebek isteme gibi konular kişisel bazlı. Forumda görüp yetkin birinin cevaplayabileceği şeyler. Kahvaltıda ne yediniz herkese hitap eden bir konu Bu yüzden genele hitap eden şeyler sabitleniyor
Alya05 egeansea genele hitap çünkü herkeste kaynana var 🤣🤣. Geçenlerde görümceniz hangi emoji olsaydı vardı 🤣🤣 Artık bunlar komik oluyor kimin be işine yarayacak dedikodudan başka
egeansea Alya05 komik olsun diye açılıyor zaten. Kafa dağıtmalık bir post bence fazla takıyorsunuz alt tarafı sabitlenmiş ve çok yorum alan üç dört tane post Siz ben adminden sabitlemesini istemedim onlar sabitledi diyorsunuz onlar da gidip talep etmedi benimkini sabitleyin diye çok yorum ve beğeni gelince sabitleniyor. Gülüyorlar geçiyorlar Başkalarını işsiz diye eleştirmeniz çok yanlış sırf size hitap etmiyor diye.
Alya05 egeansea kimseyede hitap ettiğini düşünmüyorum Bende diyorum ki işe yarayacak şeyler sabitlensin zaten kim ne post açıyorsa açıyor sabitlenşese aşağı düşüyor. Sabitlenen şeyler daha faydalı olsun diyorum
Alya05 ppmerlina canm askı yiyecek bi durum yok zaten. Olanı söylüyorum Diyorum daha faydalı şeyler sabitlensin diye Buda en doğal hakkım sonuçta bizde kullanıcıyız
ppmerlina Alya05 bence de bilgi içerikli şeyler sabitlense iyi olur yani emoji postu özelinde demiyorum ama genelde dedikodu şeyleri günlerce sabit kalıyor. Ben kahve postu açtım ama sabitlenmemişti mesela dhdhdjdj
Alya05 ppmerlina Benm demek istedimde bu. Kendim içinde diyorum. Ben kahve paylaşsam veya yemek menüsü yapsam sabitlensin diye değil zaten Herkes post açar demek istediğim faydalı şeyler sabitlensinki herkes görsün.çoğu zaman görüyoruz Sağlıkla ilgi olan postlara kimse cvp bile vermiyor bunun daha öne çıkması lazım
ppmerlina Alya05 aynen öyle valla aslında en önemlisi sağlık. Ben elimden geldiğince bildiğim şeylerde yazıyorum ama çoğu cevapsız kalıyor 😔
Alya05 ppmerlina Vala bilmiyorum aşk Şikayetimizi dile getirdik umurum faydasını görürüz Sen ne yapıyorsun nasılsın diğer postunu okuyordum zımparalama şeysi 🤣🤣🤣