Gizmm5 20 + 6 yım bebeğim kıpır kıpırdı çok hareketliydi dün hiç hareket etmedi normalde gece sağıma soluma dönsem mutlaka hareket ederdi simdi dönsemde tık yok bugün de aynı sekilde hiç hareket yok neden acaba endişeleniyorum. Ayrıca doktorum bebeğin kafası aşagıda dikkat et demişti bi fikri olan varmı🥺
Sedab Gizmm5 sağlık ocağında sizinle ilgilenen ebeye danışın bütün sağlık ocaklarında var diye biliyorum, küçük kalp atışı sesini dinleme cihazları var. En azından yakın ise hemen gidip kalp atışını duyabilirsiniz hem içiniz rahat eder
esve Gizmm5 nerede hissediyosan cok bastırmaksızın dokun belki ozmn hissedersim benimde o haftalarda öyleydi
Habibe24 Gizmm5 çikolata ye canım tatlı şeyler tüket bi bekle oynamasını, doktorum bana bazen içten de oynayabilir hissetmeye bilirsin demişti öyle de olabilir
esra_nur O zamanlarda bi iki gün hareket etmediği oluyo canım. Benimde başıma gelmişti. Tam doktora gidicem yeter dedim başladı hareket etmeye 😁 Yine de tedbirli ol için rahat etmezse git doktora ya da sağlık ocağına. Kalp sesini dinliyolar orada da
Gizmm5 Yasemincifci ama çok hareketliydi hatta doktor bile cok taklacı bi bebek dedi birden bire niye duruldu
Zezgit Benimki de öyle canım 25hafta olduk genelde hareketleri geceleri olurdu şimdi hiç etmiyo. Hele zaten uzun yola falan gidersem yorulursam 2. 3 gün hiç hareketi yok. Gündüzleri 1-2hareket ediyo bazen başka yok. Neden böyle anlamadım
Zezgit Gizmm5 yani her çocuk bir değil işte değişiyo demek ki çok da oolumsuz düşünme bazen bianda duruluyolae anlamadım bende
Gizmm5 Habibe24 valla canım dünde tatlı yedim özellikle hareket etsin diye etmedi bugünde çikolata yedim yıne yok
Habibe24 Gizmm5 bide benim ikinci gebeliğim kızım hiç oynamazdı çok nadir doğurana kadar oynasa diye bekledim o kadar az oynardı Şimdi oğluma hamileyim maşallah baya hareketli bebekten bebeğe de değişebiliyo
Mavi20 Gizmm5 hareket takibi 28 den sonra yapılıyor. Sizin haftalarınızda 3 gün bile normal hareketsizlik 😇
Gizmm5 Mavi20 öylemi canım valla içime su serptin ben sadece önceden hareketli oldgu için braz takıldım