meridesign Kızlar selam ilk gebeliğim o yüzden aşırı tecrübesiz olduğum için özür dilerim şimdiden ama çok ufak bir akıntı geldi bu Nişan mı değil mi bilmiyorum 35. Haftadayım bilgilendirme yapar mısınız 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🤦♀️
Thirtyynovember meridesign benim de geldi bugün ama daha sümüksü bir yapı ve uzayan bişey bence takip edip bak tekrar gelir mi diye bunu pek benzetemedim ama yine de daha çok bilgisi olan yazar
senem0987 Nasıl bir akıntı canım biraz daha ayrıntılı bilgi verirsem yardımcı olmaya çalışalım sümüksü mü şeffaf mı hafif kahverengi kırmızı mı ?
imcakir meridesign bilgim yok üste çıksın diye yazıyorum ama sanki nişanlar daha yoğun ve büyük oluyor ama görsellerden gördüğüm kadarıyla nişanda olabilir gibi Bilenler yazsın Erken baya risk var mıydı
meridesign imcakir risk yoktu aslında öyle ağrım sancım da yok ama bende hiç bilmiyorum ki ilk gebeliğim olduğu için endişede etmedim değil o yüzden yazmak istedim yardımcı olan olur diye 🤦♀️
imcakir meridesign meridesign Evet daha yoğun olsa nişan denilebilir ama az olması beni de düşündürdü Yine takip edip olmadı doktora felan git bilemedim bende başka bilen de çıkmamış 🤷🏻♀️