faveylaa Nuruzunn merhaba benim de aynı bebek haftasıyla uyumlu olmasına şekerim olmamasına rağmen suyum fazlaymış sizde durumlar nedir
Bss977 Nuruzunn 24. Haftalarımdan bu yana hep suyum fazlaydı şuan 39+3üm hala bebişte tık yok. Grbelik şekerim yok ama doktor tatlı ve karbonhidratlı şeyler yeme demişti bana, naparsam yapayım azalmadı bazen boyle sebepsiz de olabiliyormus su fazlalığı
Ehjfjsjs Nuruzunn ablam da olmuştu meyveyi azalt demişti doktoru çok şeker tüketen biri degildi ama meyve fazla yiyordu
Nurussemss Nuruzunn bende de var , 22.haftada detaylı da dedi, şuan 29+6 oldum . Hala fazla , bebeğin kafası ve karnı 2 hafta önde idi , şuam 4 hafta önde gidiyor , hem 24 te hem de dün şeker yüklemesi yaptım çıkmadı bir şey , anlamıyorlar niye olduğunu
Nuruzunn faveylaa 10 gün sonra nst çekilcez hareketlerini kontrol et dedi şuanlık takipteyim su dazlaliğindan erken doğum faln olabiliyormuş
faveylaa Bss977 benim de haftasıyla hemen hemen uyumlu ama doktorum suyunun fazlalığının sebep olacağı bazı nedenler söyledi moralim çok bozuldu halbuki 32.haftama kadar suyumda bi fazlalık yoktu sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza 🙏
Nurussemss Nurussemss bana da erken doğum riski dediler , bi aksilik çıkmazsa bebeğin kilosu 3ü geçerse alırız , yani en iyi ihtimalle 36-37 de dedi doktorum