aysct Selam kızlar hamilelik boyunca nelerden tiksindiniz? Ben avakoduyu severek yiyordum şimdi aklıma gelince bile midem bulanıyor
[silindi] aysct yaprak sarmasını bayılarak yiyen ben şuan fotoğrafını görünce bile midem bulanıyor feci tiksindim :( salça, soğan vs tiksinmiştim ama onlar geçti.
LeydiDaisy İlk gebeliğimde balıktan aşırı tiksinmiştim kızım 1 yaşına gelnce anca yemeye başlamştm şimdi ki gebeliğimde hiçbişeyden tiksinmedim aksine iştahım açıldı 😬
SevvaallEr Taze fasulye ya cok severdım bıkere pişirirken evdeki kokusundan bir tiksindim şimdi gordugumde pazarda bıle mıdem agzıma gelıyor 🥲
Deletedmom_7156 aysct kahve 😢 hergün bardak bardak severek bayılarak içtiğim Türk kahvesi tiksindim inşallah geçer doğumdan sonra yoksa çok üzülürüm bide soğan kuru soğanı çok sever herşeye koyar yerdim şimdi tiksiniyorum
Can_sel12 aysct beki saçma gelicek ama yeni perde diktirdim fon perde ondan tiksindim şuan perdeyi çıkardım baza altına koydum aklıma geldikçe Miğdem bulanıyo kime söylesem bana gülüyo perdeden nasıl tiksindin diye ama ben perdeden tiksindim 🤣