sukriyek Merhabalar, 12-13. haftalarda doktor erkek deyip de sonradan kız olduğu kesinleşen anne var mı? Bir oğlum vardı, 2. yi kız olsun diye çok istiyordum, bugün %95 erkek dedi. Üzüldüm ama üzüldüğüm için de kötü hissediyorum. Zor bir his…
Lavista sukriyek erken hafta, belli olmaz yani değişme ihtimali de var ama genel olarak çevremde gördüğüm kadarıyla erkekten kıza dönen çok ender. Allah gönlünüze göre versin, nasipte varsa kız evladınız da olur ama her şeyin hayırlısı. Hemcins kardeşliğin güzelliği de başka, birde böyle düşünün.
caanyamaann https://share.icloud.com/photos/022lyhjGkHK1sXAwmhZDO10pA 11 hafta 4 günlük cinsiyet tahmininde bulunurmusunuz ☺️
sukriyek deletedmom43191 ya farkettimde her gönderiye böyle üstten üstten yorum yapıyorsun. Okuduğunu anlamıyor musun, bir oğlum var, 2. ciyi kız istemem kadar normal bir şey var mı? Ya da zaten bir oğlum var yine erkek olacağı için üzülmüş olmam normal değil mi? Sen heralde robot gibi neye üzülüp neye üzülmeyeceğini kontrol edebilen birisin. Üstelik hamilelik hormaonlarından etkisinden de bihabersin!
deletedmom43191 sukriyek okudugunu anliyorum fakat rabbimin verdigi seye uzulmek kadar saygisizca bisey yok hamilelik hormonlari mi 3 gebelik gecirdim hiçbirinde senin yaptigini yapmadim cunku herseye sukredebilen biriyim 😉 rabbimin verdigine saygisizlik edip uzuldum demedim
Gencbirannis deletedmom43191 her iki cinsiyeti de tatmak istemiş olabilir sana ne? %95 lik yok öyleee millet doğumda öğreniyor cinsiyeti bu nasıl bi saygısızlık?
Gencbirannis deletedmom43191 muhatap olacağın gibi yorumlar yap o zaman post sahibini hangi akılla suçluyorsun? Saygısızlığa her türlü yorum yaparım herkes haddini bilecek.
sukriyek deletedmom43191 ooo 3 gebelik geçirdiysen tamam insanlarının duygularını yargılayabilirsin sayın rütbeli ana. Senin mantığa göre üzülmek diye bir duygu olmaması gerek. Her şey Allah’tan geliyor. Hayatında hiç bir şeye üzülmedin o zaman. Ha ben üzüldüm diye de bu bebeği evlat saymadım demek değil ya. O da evlat diye bilmişlik yapıyorsun
deletedmom43191 sukriyek anlayisina sasayim senin 3 gebelik gecirdim yani hamilelik nedir biliyorum diyorum sen ne diyosun hep art niyet fiskiriyo yorumdan neyse 😅😅😅