elinaz1 Arkadaşlar 14 . Hafta da erkek denilmişti 16. Hafta da kız denildi başına gelen var mı? Neyse ki eşya almaya başlamamıştım😅 ayrıntılı ultrasona kadar bişey almayım diyorum🤗
Nur_cbn elinaz1 etrafımda bu durumla karşılaşan çok olduğu için bende detaylı usgyi bekliyorum bakalım hayırlısı🤭
Deletedmom_7156 elinaz1 ben kızımda yaşadım 16 haftada erkek dediler 22 haftada detaylı ultrasonda kız olduğunu ögrendik
Ervahayal elinaz1 11 haftada kız denildi 18 haftada erkek olduğunu öğrendim gördümde erken haftalarda doktorlar yanılıyormuş
Bydmrmrv Haftamda erkek denildi ama alışveriş için detaylı ultrasona girmeyi bekledim detaylı ultrasondada erkek 🩵
Nur_cbn Miracinannesii bizimkinde de 15.haftada kız denildi ama ultrason fotoğrafında erkek gibi çıkıntısı var o yüzden bekliyorum bende 🤣
elinaz1 Nur_cbn 14 hafta da benimkinde de çıkıntı vardı aslında ama şimdi kız denildi bende şaşırdım😅
Nur_cbn Asklim çevremde çok değişen gördüğüm için ben olası olarak erkek bekliyorum bir kızım var çünkü sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 🥰
Asklim Nur_cbn doktor size kız mı dedi bende öyle düşünüyordum belirtilere istinaden ama doktor kız ddi bunu verdi
Nur_cbn Asklim evet doktor bana da kız dedi ultrason fotoğrafında ise erkek gibi çıkıntı olduğundan dolayı terettüt ediyorum