Asug1 hiç korkma canım her şeyin çok güzel olacağına inan. Sonunda bebeğine kavuşacaksın daha mutlu bir an olamaz insanın hayatında. Kötü hikayeleri dinleme asla. Herkesin vücut yapısı acı eşiği çokk farklı. Ben doğumdan 5-6 saat sonra oturuyordum koltukta eşim benim yatağımda yatıyordu sanki o doğurdu demişti kontrole gelen doktorum 😂 benim çok rahat geçti valla. Bebeği 3.gün kontrolüne hastaneye götürdüğümüz zaman orada bir anneyle tanıştım benden 1 hafta önce doğum yapmıştı biraz sohbet ettik vajinal doğum yaptığı için çok pişmandı 10 gündür oturup kalkamadığı keşke sezaryen yapsaydım diye anlattı bana ben 3 gün önce doğum yapmama rağmen hoplayıp zıplıyordum resmenn. Diyorum ya herkesin acı eşiği farklı sadece bebeğine kavuşmaya odaklan her şey çok güzel olacak gelip geçiyor hepsi.. yanına mutlaka kayısı kompostosu götür gaz çıkarmana ve wc çıkmana fayda sağlar, ebe ilk yürütmeye geldiğinde yere değil hep karşıya bak ve bol bol yürüyüş yap, doğumdan çıktıktan sonra türk kahvesi veya filtre kahve iç mutlaka baş ağrın olmasın, ve en önemlisi bol bol bebeğini kokla şimdiden hayırlı doğumlar💖