Ftmn123- Kızlar 2. Aşılama yapılacak olan varmı ? Ne yapılması gerekiyor aşılamadan sonra veya ne yapılmaması gerekiyor?
Miracle_1 Ftmn123- bende merak ediyorum bunu düşünenlere fikir olur ilk kez yaptıracaklar a özellikle
ozge1001 Ftmn123- ben 2 kere yaptırdım malesef ikiside olumsuz oldu ama 2. Denemede tutan çok var inşallah pozitif olur 😍
Ftmn123- Miracle_1 Benim 2. Aşılamam olacakta bu sefer nelere dikkat etmeliyim diye merak ediyorum da?
Beray-liya Ben 2.iğneli aşılamamı bugün öğlen yaptım. Yumurta geliştirici için Gonal-f iğnesi, çatlatma için de Ganopeytyl iğnesi yaptım. Kasıklarımda baya ağrı var dünden beridir yürürken batıyor hissi. Aşırı gaz ve sancısı. Aşılamadan birkaç saat sonra da biraz kahverengi lekelenmem oldu.
1_Ozgnn Beray-liya Gonalf çok gaz yapıyor lekelenme işlemden kaynaklı oluyor korkutmasın sizi inşallah güzel haberler alırsınız
Beray-liya Miracle_1 sanırım solda bir yumurta ama ağrılarım iki taraflı oldu, tabi çoğunlukla solda diyebilirim. Aşılamadan 4 gün önce ultrason kontrollünde 17 mm olarak gördüm yanlış hatırlamıyorsam
Beray-liya İyi akşamlar, ne durumdasınız, belirtiler var mı, devam ediyor mu. Benim gögüs hassasiyetim var, dolgunluk olmaya başladı ve krem gibi akıntım var bugün, 6.günümdeyim