monicaa Kızlar pcoslu arkadaşımın adeti biter bitmez yaptığı test hemen yumurtlama olmuş olabilir mi normal midir ?
tahamommy monicaa henüz pik olmamış yumurtası büyümüş ama canım, pcoslarda düzensiz yumurtlama var böyle çıkması normal, birde bu testlerden değilde strip test kullansın mümkünsen hatta innovita, bende de pcos var öyle hamile kaldım innovita ilk tercihim
tahamommy monicaa ayrıca yarın pik olucak gibi duruyor yinede bu günü de değerlendirsin çatlarsa onu da değerlendirsin
pengumommy Bende pcos var adetim bittiği hafta ilişki iki sefer oldu sonra eşim rahatsızlandı ameliyat olacaktı ilişki olmadı geçen ay ovulasyon testi yaptim adet sonra bir hafta hiç pozitiflik göremedim şuan beklemiyordum açıkçası hamile olacağımı adet gecikince test yaptım pozitif çıktı bence düzensiz bir çatlama oluyor pcosda üç aydır deniyorduk olmadı adetten sonra bir iki gün içinde hamile kaldığını düşünüyorum olabilir
monicaa pengumommy ayyy mucizevi bir olay olur gerçekten çok şaşkınım inşallah isteyen herkese nasip olsun 💐
pengumommy monicaa inşallah Rabbim herseyin hayırlısını gonlumzd razı edecek şekilde versin bazı şeyler ama gecikiyorsa güzelleşiyordur içini ferah tuttsun stres yapmamaya çalışsın 🌸