alyahanimm Annem bunu yapmak istiyor karşı çıkıyorum ama yapıcam çocuk ilerde çok ter kokmaz babaannen hepinize yaptı diyor
anneoluyorummm103 alyahanimm bana çok saçma geliyor böyle adetler. eğer istemiyorsan çocuğuna hiçbir şey yaptırma
tahamommy alyahanimm tuzlamak derkenn, yıkama suyuna atılırsa bişey olmaz ama çocuğu salamura yapmıyolardır herhalde 🫠😅
Blueeberryy tahamommy 😃😃😃 annemde yapim yapim yap dedim az bisey suyunun icine atti yiladi rahatladi 🤣🤣
Sumiire alyahanimm bazı yörelerde sırf tuza buluyolarmış annenizin kastettiği buysa aslaaaa ama yıkama suyuna bi çay kaşığı tuz koyup onunla yıkadıktan sonra durulamaksa ben okeyim iki kızımada yaptım bence bir zararı yok
Accountant alyahanimm bizi tuzlamışlar gayette terlersem kokuyorum koca karı uydurmaları yazık o çocuğun cildine tuz değdirme
Zehra6818 Ben kırkladığım suya başını değilde vücudunu yıkadığım suya biraz Kaya tuzu atmıştım. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bunla alakalı değil bence ama ilginç bir şekilde oğlum da hiç ter kokmaz :)
alyahanimm Zehra6818 bilmiyorum öyle diyor büyük kardeşimle bana yapmışlar teriniz çok kokmuyor diyor ama küçük kardeşime yapmamışlar onunki kokuyor mesela inandığımdan değil ama böyle diyor
anneoluyorummm103 alyahanimm öyle şey mi olur sen doğuruyorsun senin çocuğun sınır koy karıştırma net konuş
Ulkumom alyahanimm ya arkadaşlar bunlar büyüktüler şeyler değil balı bilmiyorum ilk defa duydum ama çok ısrar ederlerse inat etmedin bi tuzlu su çok az ama, arkasından da hemen durulama suyu 😂 al tuzladık de kandır geç 😂 benim doktorum öyle demişti 😂
ezgi3452 alyahanimm Ya benim kayınvalidem eşimi tuzlamış kaynımı tuzlamamış😂 Gerçekten eşim ne kadar terlerse terlesin gram ter kokmuyor kaynımda tam tersi😂😂 Bazen ben bile arada doğduğunda tuzlasam mi diyorum 😂🤭
Nur_cbn alyahanimm kızımın yıkama suyuna çay kaşığıyla tuz attık öyle tuzlamak deniyor bizde ama diğer türlü olursa hiç yaptırma derim bacım. Büyüklerim beni de tuzlamışlar ama ter kokusu falan etki etmiyor yine ter kokuyorsun
Deletedmom_7156 alyahanimm ay benim annemde öyle diyor tuz tuz ilk kızımda yaptırmadım diye yanımıza bile gelmedi zatn doktor duyunca kızmıştı öyle sacmalıkmı olur diye bu bebegimdede yaptırmıcam tenleri çok hassas tahriş olur Allah korusun izin vermeyin derim ben tuz lamak isteyen dogursun çok saçma geliyor bu tür şeyler bana vallahi
staRmama alyahanimm annem de sürekli tuzlayacağım diyordu yaptırmadım balık mı bu tuza yatır kokmasın 😂
Papatyaaam1 alyahanimm ayyyy su olay ıcın hergun nerdeyse esım ve anasıyla tartışıyorum ya tuzlamak nedır ya küçücük bebegı ben 40 I çıkana kadar onsan ıstemıyorum dıyorum bunlar tuzlamaktan bahsedıyorlar balık mı bu eskıler böyle bır şey çıkarmışlar bizimkiler hala kafasını yaşıyor