Nihan87 İlk oğlumda gereksiz bulup yaptırmamıştım, sonra pişman oldum üzüldüm, bu sefer organizasyon firmasıyla anlaşacağım. Fotoğraf çekimi yine düşünmüyorum ama süsleme mutlaka yaptıracağım
alyahanimm Bana gereksiz geliyor ben yaptırmayacağım süsleme vs olmayacak çekim için de annem babam eşim çeker zaten
aynrkrbs33 Terlikpijama doğum anında değil ama doğum sonrası odada tripodla fotoğraf çekimini kendimiz yapıcaz inşallah. Oda süsleme yapmıycam. Ev için aldığım kapı süsünü hastane oda kapısına götürüp takıp geri getiricem bu kadar 😄
momkrm19 Terlikpijama fotoğrafçı ile anlaşacağım, ilk çocuğumda da fotoğraf çektirdim çok güzel bir hatıra. Oda süsleme yaptırmıcam kapıyı süsleyip + hediyeleri kolonyamızı ve ikramlarımızı götürürüz yeterli bana
aslhnkrts9 Terlikpijama hiç bişey yapmadım ne oda süslemesi ne hediyelik ne kapı süsü ne foto çekimi . Yapana saygım var yargılamıyorum asla . Yapacak olsaydım da o anlık ruh halimle hiç düzgün poz vermezdim 😂
adatuna Terlikpijama hiçbirini sevmiyorum bana göre doğum pakati içerisinde oda süsleme var mecbur süslenecek yoksa gereksiz bişi bence
Serfiraz Terlikpijama doğum paketi aldigimda pakete oda süslemesi dahil denildi. Ama fotoğraf cekimi yapmayı düşünmüyorum. Zaten orda ben ve bebeğin telaşı içinde olacagiz. Ama kendi aramizda cekeriz diye düşünüyorum abarti seylere gerek yok bence. Bu yüzden beyaz lohusa takımı aldım. Bir defaya mahsus giyerim heralde.