nilu_98 Kizlar sorum başlıkta doğumdan sonra pijama ile eve gitmek istemiyorum onun için alt üst eşofman takımı almayı düşünüyorum ocak ayında doğumum olucak sizde fikir olsun diye aldıklarınızı yada alicak olanları soylermisiniz Teşekkürler 😊
Zlyha58 nilu_98 ya tayt kazak ya eşofman kazak bitti gitti netice de arabayla eve gidicem düğüne değil zaten pertim çıkacak ekstra bir şey alıp süslenemem 😃
mlke2906 triko takımlar var hem rahat hem de ocak ayı için uygun olur bende pijamayla gitmeyi uygun görmüyorum ya kızlar baştan hemen salmayalım kendimizi :D nilu_98
nilu_98 kimchikimdi Bende ilk doğumunda pijama ile çıktım temmuz ayında ama hep insanlar bakıyor Araba gelene kadar birde ince almışım hiç farkında değildim içimde kilot bez vardı ama görünmüş hep🤷♀️🤭 şimdi daha dikkatli olim diyorum birde eşofmanı sonrada kullana bilirim diye düşündüm 🌸
nilu_98 mlke2906 hemen doğurdum psikolojisine girip dagitmayalim dimi zaten bi 6 ay daginik kalicaz gibi 😂
Aloska nilu_98 benimde Ocak ayında olacak balım altıma eşofman üstüme de rahat bir şeyler alırım tayt giymek isterdim ama dikiş vs olursa acır mı bilemediğim için eşofman almayı düşünüyorum rahat olur diye
nilu_98 Aloska Bende dikisten korkuyorum normal doğum olucak ama alt dikişlerim hem sis hemde açıyordu ilkinde umarım dikişsiz gecer 🌸
Zeyzeyy- nilu_98 ocakta doğum yapmıştım peluş pijamalarla çıktım hastaneden zaten direkt arabaya binip evin kapısında indim
nilu_98 mlke2906 hemen sayfasına bakicam Bende trendyoldan bakıyordum ama içime sinmedi bir türlü istediğim ürünün aynısı olmayınca üzülürdüm 🌸
kimchikimdi nilu_98 Olur aslında canım güzel takımlar var ben siyah dantelli pijama almıştım baya bol onu giyerim diye düşündüm olmazsa zaten hep eşofman tişört takılıyorum yanıma da alirim
mlke2906 Aloska aslın tüm ürünleri çok rahat geniş pantolon tarzı seçersen daha rahat edersin hem onların beli lastikli üstünde deneyerek bak hangisi sana daha rahat geliyorsa seçersin HM ürünleri de geniş ve rahat oluyor şuan da indirim var bak istersen :)
Aloska nilu_98 benim ilk doğumum olacak balım bende normal doğum istedim ama doktor bebek kendi seçer falan dedi korkuyorum o yüzden sezaryene falan alırlar diye
mlke2906 nilu_98 kesinlikle o sürede bile bence kendimize iyi gelelim ben çok fazla video izliyorum doğumdan sonra vlog çekenleri falan hepsi uyanınca evde bile olsanız pijamayla durmayın diyorlar çünkü bu psikolojiye kendimizi sokuyoruz aslında her şey bizim elimizde
mlke2906 nilu_98 istersen deneyerek al hem görmüş olursun bu aralar mağzalarda da indirim var kaçırma :)
nilu_98 Aloska inşallah bebegin doğum pozisyonunu alır seninde bir avazda biti versin yürüyüşlere başla ben yavaş yavaş yürüyüş yapıyorum dışarıda ilki 4cm açıklama ile hastaneye gittim hızlı ilerledi acilmam umarım yine kolay doğum olur hepimiz için 🌺