baharayazz Kızlar özel hastanelerde Doğum ücretini o gün içinde Peşin mi vermemiz gerekiyor ? Yoksa taksitlendirme yapan hastanelerde var mı ? Hastaneden hastaneye degişebilir ama merak ettim siz biliyor musunuz
Mrvaydn18 baharayazz kredi kartına taksitlendirme yapan hastaneler de var peşin alan hastaneler de var.
Mel0s baharayazz bn sormustum karta taksit bile yapmiolar direk ya nakit yada tek cekim demisti kadin
Seda5892 baharayazz ben hastanede kaldığımda kart ile ödeme yaptım sonra mesaj geldi taksitlendirme için ordan böldüm ama kart harici taksit yaparlar mı bilmiyorum
baharayazz Gamzeemrmrt inşallah Benim hastanemde taksit yapar ya peşin verecek durumda değilim suan . Devlette istemiyorum 😔
Gamzeemrmrt baharayazz her ozel yapıyo cnm senet yada. Kredi karta taksıt bnm eşim 9 taksıt yapmiştı. Rahat etmiştık şimdi yıne. Aynısını yapıcam. Tkasıtlendırcem nakıt parayı veremem🙌🏻☺️
baharayazz Gamzeemrmrt kredi kartı olması şart mı ya kredi kartı kullanmıyoruz biz 😄 aslında hastaneyle görüşmem daha mantıklı olur bu konuyu
baharayazz Mel0s sanırım bizim hastanede direk peşin istiyor . Keşke taksit yapsa bir ümit yine görüşücem
baharayazz Gamzeemrmrt kayserideyim dedigin gibi direk gittiğimde hastaneyle görüşür öğrenirim bakalım insallah yaparlar
Gamzeemrmrt baharayazz baska ozel hastane yokmu eger kabul etmeslerse baska hastanelerede sorun olmadi canımm inşlh yardımcı olurlar.
Zeynpatak baharayazz dogum yapacagim hastanede daha once acil bi operasyon gecirmistim 450 lira civariydi yanimizda nakit yoktu kredi kartiyla odedik . Orda yaptilarsa dogum da da yaparlar diy dusunuyorum . Ama her hastane ayni degildir tabi bilemedim
Mervebektass Valla canım annem doğum yapmıştı 5 ay önce sezeryandı annem 3 gün kaldı çıkacağı zaman ödedi hepsini çünkü testler falan yapılıyordu ücret cıkıyordu. Bende orda yapıcam 1500 doğumdan sonra çıkınca ödemeymiş 😊