Papatyaaam1 Kızlar lütfen anne yanı besık onerısı yaparmısınız uygun fıyatlı olsun tayıncıyız çünkü kaldığımız yerde 1 sene kullanıcaz sadece sonra başka yerde odasını vs yapıcam bebısımın uygun fıyatlı ve kalıtelı bı yatak onerınız varmı 🙏
1ErkekkkAnnesi Papatyaaam1 pek uygun olmasa da elele madre anne yanı park yatak aldım kullanmaya başlamadım daha ama güzel kaliteli duruyor fikir olur belki sizede
ppmerlina Papatyaaam1 anne yanı beşiği değil de park yatak al bitanem o daha rahat diyolar ben ondan alıcam
Nur_cbn Papatyaaam1 ben kiwi wildest 3in1 anne yanı park yatak aldım sallanma aparatları da var içinde oyuncaklı dönence 3 fonksiyonlu olması benim için daha iyi oldu hem kurması da kolay taşıma çantasıyla bir gönderiyorlardı
kimchikimdi Papatyaaam1 Bu oyun sungeriymis sanırım en alti açılıyor ben o zaman unuttum alta koymayı ama e bebekten ortopedik yatak almıştık uyuyacagi yer için
Papatyaaam1 ppmerlina baktınmı model ya bana esım bu polly varya gecıcı onlardan alalım dıyor mantıklı gelıyor bı yandan ama bılemedım esım tayıncı 1 sene sonra burdan gotururmuyum bılmıyorum ki lazım olmaz zaten
Cnsuozclk Papatyaaam1 biz huggy markası var onunkini aldık daha doğrusu görümcem almış sağolsun gayet güzel fiyatı da uygun veya kanz markasının var onu da önerebiliriz
ppmerlina Papatyaaam1 kademeli olanlar varmış aşk hem katlanması kolaymış hem her yere sığıyormuş. Modele karar vermedim ama elele çok önerilmişti