Patiseverana Accountant bir doğsun artık sağlıkla diyorum bir nasıl doğurcam diyorum bir geriliyorum bir hüzünleniyorum karman çormanız 😃😃🫠
erikarpuz Accountant hiç sabırsız değilim hamilelik çoook güzel ama endişeliyim biraz da bilinmemezlik beni geriyor 🤭
kimchikimdi Accountant Bende sezeryandan korkuyorum 🥹 Bakalım normal diye tutturdum inşAllah benimde korkularım geçer
Accountant erikarpuz itiraf edeyim evet hamilelik çok güzeldi özellikle kolay be sorunsuz geçiyorsa ama bebeğimi çok merak ediyordum nasıl bir şey diye sabırsızlanıyordım şimdi zorluğu görünce diyorum ki hamilelik 12 ay olsaydı keşke 😀
nilu_98 Accountant Endişe iki çocuğa yetebilirmiyim kendime bir fincan kahve yapmaya zamanım olucak mi acaba sütüm olucak mı emermi ilk bebeğim 4 ay emdi sagip verdim kardeşi doğduğunda 1 buçuk yaşında olucak bakalım kafamda deli sorular😵💫
ValideSultan Accountant ilk doğumu yaparken çok rahattım çünkü ne Sezaryen izledim ne normal doğum izledim hiçbir araştırma yapmadım çünkü bilirsem korkarım diye insan bildiğinden korkar. Ama en başından beri dedim ki karın kas Bütünlüğü bozulmasın ben göbek sevmiyorum😂 o yüzden ilk oğlumu normal dogurdum şimdi ikinciye hamileyim normal doğum biliyorum ve felaket korkuyorum
Sinem011 ValideSultan benim de ilk doğumum normal bende korkuyorum ama sezaryanin agrisi sonradan daha zor ondan da korkuyorum hayırlı doğumla olur inşallah
eyluusss ValideSultan ValideSultan Normal doğumu önerir misiniz yoksa ol sezaryeni geç mi dersiniz biraz detaylı anlatır mısınız 🥹🌼