mucizemm11 Merhaba arkadaşlar sağlık ocağında tetanoz aşısı yaptıran var mı ? Ben yaptırmaya korkuyorum açıkcası bir yan etkisi olur diye
Sevsev mucizemm11 Hicbir yan etkisi olmadı bende canım vuruldugumun ertesi günü sadece biraz ağrı oldu iki günde geçti
Handecali mucizemm11 ben bugun yaptiricam. Doktoruma sordum yaptirsan zarari olmaz yarari olur dedi. Yan etkisi yokmus. Tedbir amaclida yaptirmak gerek diye dusunuyorum. Bugun saglik ocagindan cagirdilar gidip olucam 😊
Daisyy mucizemm11 bebeğine zararı olacak olsa niye yapsınlar hamilelere? Daha da bebeğine bir zarar gelmesin diye yapıyorlar. İhmal etme yaptır mutlaka. Ben 1.dozu yaptırdım haftaya 2. dozu da yaptıracağım.
FHKK mucizemm11 Bebeğe zararlı olsa kimse vurulmaz canım. Allah korusun ameliyat sırasında kesik atılması gerekse o aşı bizi koruyor keyfimizden vurulmamazlık yapmıyoruz zaten o yüzden bebiş ve kendini düşünüyorsan vurull
busra6565 zararı faşan yok cnm ben üç defa yaptırdım yararı var zararı yoook korkmadan mutlaka yaptırın
Pdr Bebeğe zararı yok, sezeryan olursa herhangi bir durum için aşılı olmak daha iyi. Burda çok şey abartılıyor yok kol şişiyo yok günlerce ağrıyor gecen hafta yaptırdım hiç ağrum olmadı sadece 1/2 gün kolum hafif uyuşur gibi oldu (serum takılıncada aynısı oluyor) sonra ağrı uyuşukluk olmadı çok şükür.
Tgcdmr mucizemm11 yan etkisi olmuyor Canım ama benim 1 hafta sızlamıştı kolum belki kişiden kişiye değişir ağrısı arkadaşımın hiç agrısı olmamıştı.
zalsac mucizemm11 ben yaptırdım sağlık ocağında 4 gün oluyo yaptıralı kolum çürümüş gibi ağrıyo hala 😕
aydi35 mucizemm11 Herhangi bi yan etkisi yok canım faydası var aksine bugün 2. dozu vuruldum ağrı sızı da olmadı bende 😊