Thirtyynovember Dün doktora gittim çatı muayenesine baktı uyaran verdi hatta iki gündür çok karnım ağrıyordu. Geceden beri karın ağrım yok sabah uyandım açık kahverengi sümüksü bı yapıda bir sey gelmiş peceteyle sildim yine geldi bu nişan mıdır?
Patiseverana Thirtyynovember benim se öyle oldu kuzu doktoruma sordum bugün ki hala gelmeye de devam ediyor ara ara açılma kanamasıdır dedi endişe etme diye hemen doğum başlamaz dedi açıklığına ve sancına bakıyoruz dedi şu gelmediği sürece sorun yok dedi benimki 🌺
Thirtyynovember Doktorum evet dedi ama bebek haraketlerinde azalma olur yada sancıların olur o zaman gel suanlik acil bişey yok dedi
Patiseverana Thirtyynovember bana devam eder dedi bugün hem çatı muayenesi yaptık o da etkiler dedi tahriş olduğu için hem de açılma oldukça da gelebilir dedi. Ama çok lekelenme şeklinde olursa ve sürekli devam ederse her akıntı da gel dedi
Thirtyynovember Patiseverana bana suyun gelirse bebek haraketleri azalırsa sancın olur artarsa gel dedi ama tekrar olursa gel diye bişey demedi
Hllsn Thirtyynovember benimde bu sabah nişan geldi ama bir kere geldi, sonra suyum mu geldi anlamadım. O yüzden acile gittim enfeksiyon riskinden dolayı ebe bana bir sıkıntı yok şu anlık her şey yolunda Nisan gelmeye devam edebilir. Gelmeye gerek yok suyun gelirse mutlaka gel ama dedi.
Patiseverana Thirtyynovember yani demek istediğim normal leke tarzı olursa. Yani o kanama normal değil anlarsın bence bu nişanla farklı
Thirtyynovember Hllsn benim de devam etti tekrar geldi ama su gelmedi gelince anlasilirmis herkes öyle diyor yani
Hllsn Thirtyynovember Aynen aynen aynı durumdayız, çok heyecanlı🥹 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ❤️