Terlikpijama Kızlar arkadaşımın 40 gün önce 3. bebeği oldu. Kırkı yeni çıktı yani. Sizce bebek görmeye ne zaman gidilir? Belki istemez diye erken gitmek istemiyorum. Bi yandan da geç gidersem alınır mı diye düşünüyorum. Sizce ne zaman gitmeliyim?
Papatyaaam1 Terlikpijama benım de arkadaşım doğum yapmıştı ben arayıp hayırlı olsun ama suan ıcın gelmek ıstemıyorum senın ve bebegın ıyılıgı ıcın ne olur ne olmaz dedım o yüzden bıraz toplansın o sekılde gelırım dedım oda tamam dedı hatta bu sekılde düşündüğüm ıcın çok mutlu olduğunu soyledı bence sende ara söyle böyle böyle dıye
Mavispembis1_ Terlikpijama samimi bir arkadaşsınız 5-6 gün sonra elinizde yemeklerle gidip şöyle bir ortalığı toplayıp kalkmanız gerek. Samimi değilseniz 40 dan sonra gitmeniz uygundur.
[silindi] Samimiyet derecenize bağlı çok yakın arkadaşımsa 40 ı çıkınca giderim hazırlık vs yapma derim giderken yani bir çay içer kalkarız , ama çok yakınım değilse normal sıradan bir arkadaşlıksa 2 ay sonra falan giderdim
Terlikpijama Papatyaaam1 doğum yaptığında ben de bebiş biraz büyüsün gelirim demiştim sizce ne zaman gitmeliyim siz ne zaman gideceksiniz
Papatyaaam1 Terlikpijama ben gıttım gördüm canım ama çok oturmadım çay vs kahve ıcmedım yanı biliyorsun tek güden bızler degılız ve halıyle ev ıcı dağınık ve kalabalık oluyor yenı bebısten dolayı o yüzden çok oturmadım 10 20 dakıka durdum çıktım
Terlikpijama Papatyaaam1 ben de derim zaten bi şey yapma diye giderken götürürüm hatta 2 arkadaşımla yani 3 kişi gidicez