Nsrin Endoplazmikredikulum ne desek buna bilmiyorum Allah bilir.inancmi yoksa nasip mi sizin de yaşayacağınız böyleymiş 🥲
babymom2026 Nsrin ben sey diye okumuştum doğuma giderken suya atiyormussun otu ot açıldıkça kişinin açılması oluyormuş ot en son açıklığa gelince kadınında açıklığı son seye gelip doğum başlıyormuş doğum bitince de sudan almak gerekiyormuş bir ebeden duymuştum
Nsrin babymom2026 biliyorum da kimileri de iciyormus ama tabi delilik edip bilmediğim şeyi içmem zaten
bluemom24 Nsrin ebeler bile öneriyor artık ben çok duydum faydasını çokta inanırım böyle şeylere dini bir değeri olduğu için☺️
Aloska Nsrin balım içilmesi tehlikeli diye biliyorum benim yapacağım şey doğum sancım başlayınca suya koyacağım doğum bitince çıkaracağım asla içmem sende içme hayatım 🩷
Zlyha58 Nsrin amin inşallah ama bebek doğduğunda onu birinin hemen sudan çıkarması lazım rahmin toplanması için o kapandıkça seninde rahmin toparlanıyor hemen
sude_18 Aloska merhaba acaba Meryem Ana otunu sadece niyet edip suya koymak yeterli mi yoksa o sudan icmemizde gerekiyor mu acaba
Aloska sude_18 sadece niyet edip dua okuyup koymanız yeterli doğumdan sonra hemen çıkartın ama suyunu için diyor bazı kişiler sakın içmeyin o an nasıl etki eder bilmiyoruz 💙🪬