Turkan_oruc Merhaba kızlar benim kızım 10 aylık ve ben 7 hafdalık hamileyim kimisi bana dogramazsın dikişlerin patlar diyor benim gibi sezeryan sonrası erken hamile kalan ve dogrAn oldumu?
NaimeYilmaz Turkan_oruc doktorum 1 yıl sonra dusunebılırsın demıstı. Ama bebegı 3-5 aylık olup hamıle kalanlar da var hıc öyle bırşey duymadım🤷♀️
Gurbetgelini Turkan_oruc birşey olmaz canım sadece ağır kaldırmamaya dikkat et benim arkadaşımın 3 aylık bebeği vardı hamşle kaldı doğurdu bile 7 aylık oldu bile şimdiki teknikler eskilere göre çok çok iyi
Zuzu97 Turkan_oruc sezeryandan 3 ay sonra hamile kaldım🙈🙈oğlum 10 aylık kızımada 7 aylık hamileyim😍aynısını banada söylediler aldırmalısın falan dediler ben yapmadım çok şükür çok az kaldı🙏ağrı falan oluyo yoruluyorum çünki bütün gün ayakta ama dikiş falan açılmıyo öyle bişey yok
Ertugrulunannesii Turkan_oruc canım benim de ilk doğumum sezeryan bebegim tam 10 aylık şuan ve ben 14+2 haftalık hamileyim isteyerek hamile kaldım üstelik ve benimle birlikte doğum yapan bi arkadaşım da oda sezeryan dı hemen hamile kalmış oda şuan 25 26 hafta olması lazımdı korkma dr bişi olmaz dedi çevrenin lafınada kanma
Seyyid canım bende ilk bebeğimi sezeryan oldum bana 2 sene yasak dediler ama oğlum 18 aylıkken 2. ye hamile kaldım şuan 15 haftalık hamileyim dikiş patlarmı bilemem ama normal doğum şansımız yok malesef bildiğim kadarıyla 😔😔yinede doktora danışmak lazım ben eski dr sormuştum normal doğum yapa bilirsin demişti ama oğlumun kafası dönmediği için sezeryan olmuştum başka sebeb olunca bilmiyorum
Turkan_oruc Zuzu97 oh cok şukur rahatladım banada aldırmalıdın dedıler ama ben ısdemem olurum ama dogrurum allahın verdıyını ben almam dedım
Gizem_miros Turkan_oruc oglum 9 aylik ben 14+2 gjnluk hamileyim banada doktorum risklerden bahsetti dikis acilabilir agrilarin cogalmadan 10 gun once dogum yapicaz dedi aladabilirsin dedi herkea bana al dedi tabiki ben aslaaaa almam o bneim cocugum digerinden farki yok risklere ragmen devam ediyorum yoluma zor oluyor ama cok sukur suanlik iyi
Seyyid Gizem_miros peki 2. de sezeryan olucak demi? yoksa normal doğum yapma şansın varmı bikere sezeryan olan hep mi sezeryan doğum yapmak zorunda aceba🤔🤔
prensleriminannesii Turkan_oruc 4.5 aylık oğlum varken 1.5 aylık hamileydim şimdi oğlum 9 aylık ben 6aylık hamileyim ktorum bi sknti olmaz dedi olursa erken alrz dedi
Gizem_miros Seyyid 2.cide sezeryan olacak benim bildigim ilk sezeryanda ikincide ole oluyor ama duydugum kadariyla yillar sonra normal dogum yapabiliniyormus ama risklidir oyuzden sezeryan olduktan sonra 2.cide mecbur sezeryan
Zuzu97 Turkan_oruc aynen canım doğru yapmışsın canımızdan bir parça onlar bizim nasıl kıya bilirizki?Allah yardımcımız olsun sağlıkla gelsin bebişler🙏❤️
birdirbir Turkan_oruc hiiç bişey olmaz Allah’ın izni ile. Oğlum 9 aylıkken, kızıma hamileydim. Hiç problem yaşamadım. Beraber de büyüdüler. Kimseyi aramazlar, arkadaş oldular birbirlerine. Olumsuz konuşanlara sakın kulak asma.