Selam Kızlar Son adet Tarihim 18. ağustos 29 ağutos da ovulasyon testinde pik gördüm öncesi ve sonrasını değerlendirmiştim takvime göre bat 14 yumurtlamaya göre bat 12 . Pazartesi ani bi baş dönmesi yaşayıp hemen test yaptım çok heycanlanmıştım içim içime sığmamıştı ama sonuç negatif 🥺 salı günü negatif çarşamba günü bi umut ovulasyon yaptım oda çok koyu değildi . hiç umudum kalmamıştı zaten..Demir ilacı kullanıyorum doktor kan tahlillerime bakıp ilacı ona göre yazacaktı tekrar . Beta da bakıldı dün sonucum çıktı ve 6,89 yazıyordu inanamadım . Yarın tekrar değerime bakılacak eşime dahil kimseye söylemedim Ve Yarın evlilik yıldönümümüz Dualarınıza Talibim kızlar doktor çok yeni artışa bakacağız dedi Yarın belli olucak Daha sevinemedim Sonucu görünce ağladım sadece bakıp bakıp Takvime göre 3+4 . 2 kere çatlatma iğnesi yaptırmıştım büyütme iğneleri vs ama olumsuz olmuştu Rahimim de kalp şeklinde . Rabbim hepimize çok şükür Oldu Sevinicini yaşatsın.. 🤲🏼Dualarınızı Bekliyorum . Ve böyle düşük betayla öğrenip sağlıklı şekilde ilerleyen var mı ?