Miniminiminnos Egzama oldum her yerim kasiniyor kortizonlu krem verdi bebege zarar gelir diye kullanamıyorum ne yapacam bilmiyorum ayağımla başladı kollarımda var
Kedi07 Miniminiminnos benim de bir anda yüzüm çenem boynum ensem coştu. Normalde de vardı ama ilaç kullanamayınca ducray ın egzama yaştırıcı kremini aldım bebeklere bile kullanılan bir krem ikinci sürüşte baya yatıştırdı.
Dou Miniminiminnos Merhaba, Benim de ilk hamileliğimde olmuştu. Eğer istanbuldaysanız Üsküdar Devlet Hastanesinde Pınar Çankaya Mİrapoğlu dr tabsiyw ederm. Kortizonsuz krem karışımı yaptırmıştı ve kullanmıştım .
Redak58 Bepanthol sensiderm kullanın 2.trimesterda bana da bir ilaç yazdı sadece beş gün sür bırak dedi öyle yaptım onun dışında sensiderm kullandım
Redak58 Miniminiminnos evet benim normalde zaten egzamam vardı gebelikte bazı dönemler coştu bazı dönemler yoktu hiç olmayan yerlerimde bile egzama çıktı
Redak58 Miniminiminnos cildiye doktoru daha az kortizonlu bir ilaç yazdı 3 aydan sonra bir defaya mahsus beş gün kullan bir daha kıllanma dedi o iyi geldi onun dışında hep egzamalara Bepanthol sensiderm kullandım hâlâ kullanıyorum