maco61 Zge12 ya şimdi kahverengi leke gelmiş yaaa. Korktum şimdi akşam doktora gideceğim inşallah kötü bişey yoktur sağlıklıdır
Zge12 maco61 inşallah hayatım kırmızı kanama tehlikeli oluyor belki yerleşme kanamasıdır sen uzan dinlen kendini yorma sağlıklıdır inşallah ilaç başlar randevun kaçta
maco61 Zge12 akşam 6 da gideceğim. İnşallah sağlıkla görürüm. Çaşışıyorumda dinlenme fırsatımda olmuyor
Zge12 maco61 Allah yardımcın olsun canım dikkat et o zaman ağır şeyler yapma hayırlı haberlerini bekliyorum
mervesdoruk saliha_24 3 etlülde öğrendim bende hamileyim 12 eylülde keseyi gördük haftaya gel kalp atısını duyalım dedi perşembe gidicem bende alttan bakınca gördü karnımdan bakınca görmedi
[silindi] meryys kesenin içindeki kesede görünüyor dedi. Muhtemelen yolk kesesinden bahsetti. Yani kesenin içinde başka ne oluyor bilmiyorum ama bir tek yolk kesesi oluyor galiba 🥹
[silindi] meryys teşekkür ederim beta takibi yapmaktan çok stres oluyordum çok şükür keseyle birlikte beta takibimde ortadan kalktı❤️
meryys [silindi] Beta takibi insanı strese sokuyor ya ben birkere verdim başka vermedim geçen cuma keseyi gördük bizde bakalım inşallah sağlıkla ilerler hepimizin 🙏
maco61 Zge12 normal dedi bişey gözükmüyor dedi. Bebek çok küçük haftaya cumaya randevu verdi gel bakalım dedi
Zge12 maco61 anladım canım hayırlı olsun çok sevindim fazla yorma kendini haftaya hayırlı haberlerle gel ❤️