dfnlyl Kızlar böyle birşey duydum , adet bitiminden sonra yumurtlama dönemi gelmeden yasanan ilişki de kız bebek , yumurtlama doneminde yaşanan ilişkide erkek bebek oluyormus siz duydunuzmu deneyimlediniz mi ??? Bilgisi olan var mı ?
Havin49_ dfnlyl gerçekten böyle şeylere inanıyor musunuz Allahın elindeki şeyi böyle şeylere yorum at bence çok saçma
PapatiA dfnlyl bende böyle bır video gördüm neymış erkek hücre hızlıymış kız yavaşmış sebebi budur dıyordu ama tabıkı doğruluğunu bılmıyorum
october dfnlyl öyle olsa tüp bebekle olan bebeklerin tek bir cinsiyeti olurdu, hepsi çatlama günü döllenen bebekler :)
dfnlyl Havin49_ sence inanıyorum mu ? Duydum paylasmak istedim birazda baktım bunu söyleyen Dr lar bile var
Havin49_ dfnlyl ilk defa böyle boş bir doktor gördüm Allah’ın içine de artık karışıyorlar böyle bişey dediğinize göre inanıyorsunuz
2prensesannesiiii dfnlyl evet var canım drlarda diyor sebebi de şu x spermler yavaş ama uzun ömürlü y spermler hızlı ve kısa ömürlü bu durumda yumurtlama öncesi girilen ilişkide y spermler çok uzun kalamayacak rahimde x sperm uzun ömürlü olduğu için yumurta olur olmaz hemen dölleyecek kız bebek olacak tam yumurtlama günü girilen ilişkide ise y sperm hızlı olduğu için hemen yumurtaya ulaşıp dölleyecek erkek bebek olasılığı yüksek olacak bu bi drun araştırması sonucu edinilen bilgi araştırmıştım bunu doğruluk payı var açıklamasında tam olarak bu
Pnrmrm87 2prensesannesiiii Evet böyle bir şey var bana da doktor anlatmıştı. Bu bayan güzel açıklamış @dfnly . Ama bu bir inanç, fal vs gibi bir şey değil. Bilimsel bir çalışmadan elde edilen bir ihtimal. Kesinliği yok, olasılığı var.
Deletedmom_297 dfnlyl Ne gereği var ? Hayır eğer hep kızınız varsa erkek mi olsun yada hep oğlunuz var kızınız mı olsun istiyorsunuz eğer böyleyse bir tık anlarım ama diğer türlü akla mantığa pek sığan bir şey değil de
dfnlyl Deletedmom_297 neden bir sorunun pesinden hemen öylemi ya da böylemi diye sorguluyorsunuz ? Ben bir soru sordum biliyorsan cvp ver bilmiyorsan neden sorduğumu niçin sorguluyorsun belki hiç biri sadece merak ettiğim için sordum ???
Deletedmom_297 dfnlyl böyle saçma sapan sorular olunca bizde işte böyle saçma sapan şeyler yazabiliyoruz.
balbocegii dfnlyl bende çoğu kez internette gördüm ama inanmıyorum bu tür şeylere rabbim hayırlısını nasip etsin
dfnlyl balbocegii en önemlisi o tabiki hayırlısını versin Allah. Yoksa cinsiyetin bir onemi yok evlat evlattir..
Nazo77 dfnlyl valla bana bir abla adet bitiminden hemen sonraki gün erkek diğer günler kız olur demişti 5 kızdan sonra denemiş oğlu olmuş bilemiyorum artık ne kadar gerçek.
Deletedmom_297 dfnlyl tamam bacım sen devam et bu kafadan belki bir sonuç bulursun keşke bu platforma belli seviye ile alınabilen üyeler olsa
Nazo77 dfnlyl Aynen ben düşünmüyordum 8 seneden sonra oğlum oldu düşündüğünde böyle yap bari oğlun olsun dedi yaptım mı hatırlamıyorum valla😅