Canankp 7+6 oldu Kalp atışı duyulmuyor ama bulantı, göğüs ve koku hassasiyeti, sürekli uyku hali devam ediyor bu normal mi acaba yarın 8+2 olcak kontrolüm var kalp atışını yine duymazsak kürtaj diyecek doktor 5+1 de kese gözüktü 7+1 de embriyo da gözüktü
Ballkusum_33 Canankp İnşallah duyarsın canım Ben duymadım ama kimisi 9 haftada duruyormuş bekle biraz istersen
Tulinbozlak Kalp atışını duymayan doktor tekrar bakar ses yoksa kürtaj der bu kadar erteleyemez bebek öldüyse seni zehirler kanama var mı kendinde şuan
Canankp Tulinbozlak 7+1 de kalp atışı için gitmiştik gözükmedi haftaya gel dedi ben dayanamadım 7+6 da başka doktora gittim orda da duyulmadı, simdi yarın 7+1 de gittiğim doktora tekrardan gideceğim 1 hafta süre vermişti o
Papatyaaam1 Tulinbozlak 3 hafta kalırsa zehırler diye Bılıyorum bi arkadaşıma öyle demıstı kızın karnında olmuş 2 hafta olmuş doktor da 1 hafta daha kalsaydı zehırlenırdın demiş bebiş kuzum
Pogacateam Hormonlardan dolayı belirtiler devam edebilir. Ama kalp atışını da duyarsınız inşallah stres yapmayın bende de sizinki gibi oldu önce kese sonra embriyo 8. Haftada da kalp atışını duyduk.
Pogacateam 9-10. haftada duyanda var. Doktorun aleti bile bazen etkiliyor. Vajinal mi karından mı bakıldığı da etkiliyor.
Minamom_ Canankp ben 9 haftada bebeğimi kaybettim 3 hafta kalbi durmuş sekılde kalmak zorunda oldu gebeliğimi sonlandıramadık yurt dışındaydım Türkiye’de kürtaj olmak istedim, vucüdumdaki tüm belirtiler aynı sekılde devam ediyordu o yüzden olduğum ülkede 3 ayrı doktora gitmiştim inanmak istemedim kalbinin durduğuna ama doktorum vucüdun gebeliğin sonlandığını henüz farketmemiş o yüzden kanama vs olmamış demişti kürtaj olana kadar bulantım koku hassasiyetim hepsi devam etmişti
Aaayseeert Canankp benim doktorum kalbi durabilir dedi o hafta içinde tak diye bütün belirtilerim kayboldu . Devam edenler olabiliyor çünkü beta düşmüyor hemen
Busraaaakkk Canankp 7.haftada bende de duyulmamıştı, ama her şey yolunda küçük daha demişti doktorum. Yani neden direkt eğer duyulmazsa kürtaj olunacak diye kötü bi senaryo söylendi ona anlam veremedim. Ben 8.haftamda duydum kalp atışını. Sağlıksız bir durum mu tespit edildi ki ?
yurdgul Bende tam 8. Haftada duymuştum. Öğrendiğimde sadece kese olusmustu. 10 gün sonra gittim yine kalp atışı yoktu yeni yeni yolk saç olusuyor dedi. 2 hafta sonra gel dedi. 2 hafta sonra 8. Haftaya denk geliyordu gittik çok şükür duyduk. Çok stresli bir süreç beklemek. İnsallah sizde duyarsınız🤲
yurdgul Canankp benim sanırsam geç döllenme olmustu o yüzden hafta söylemediler. Ztn son adet tarihimde bebeğin gelişimine bağlı 1 hafta ileri atıldı. Ama kalp atışını tam 8. Haftada duydum. Adet tarihime göre 9 haftalık olması lazımdı. Dediğim gibi muhtemelen geç döllenme olmustu. Sizinde öyle olabilir.