Arky Kızlar selam, bebeğiniz kaçıncı haftada normal doğum pozisyonunu aldı? Normal doğum pozisyonu alması için yaptığınız bir şey oldu mu, paylaşırsanız sevinirim 🌸
rabia038 Arky ikinci gebeliğim ve 27. haftadadan beri baş aşağı doğum pozisyonunda duruyor çok aşağıda. Çok zorluyor beni ittiriyor baskı yapıyor ama doktorum kanala girmediği sürece sıkıntı yok dedi şuan 33. Haftadayız ama sezaryen olucam zaten ben
deletedmom43191 Arky 3 dogum yaptim hepside 20 li haftada bas asagi pozisyon aldi doguma kadar oyle gitti
Cakalllsebahat-0 Arky 20 li haftalardan itibaren aldı benımkı de canım. İlk gebeliğim. Ama almasa bile sıkıntı yapma buradakı hastanede bır gebe hastaneye doguma geldıgınde makat gelıslı oldugu ıcın sezeryan hazırlıgı yapılıyormuş hemen hemen 40 dk kadar sürmüş hazırlık in çık derken son kez kontrol edelım dedıklerınde baş geliş varmış dönmüş bile normal dogurmus mesela bebek son ana kadar donebılme sansı varmış
Arky Cakalllsebahat-0 inşallah ya benimki 33+4 teyiz başı sol tarafta yan yatmış keyif yapıyor 🤭 doktor da döner dedi ama başka bi doktor dönmez daha zorunlu sezaryen dedi bıraktı. Sonradan döner diyen doktorumda aynı şeyi söyledi son dakika bile dönebilir sen ona odaklanıp kendini strese sokma nasıl gelmek isterse öyle gelsin sağlıkla doğsun dedi🌸
Cakalllsebahat-0 Arky evet evet kesinlikle dönme ihtimali yüksek gerçekten son anda bile dönebilir hiç tedirgin olma dönmese bile sezeryan da kötü bir seçenek değil sen o minicik bebisi kucagına aldıgın an ınan her seyı unutucaksın nasıl gelırse gelsın saglıkla al bebişini kucagına inşallah 🙏 🌸