Fyz3110 Hanımlar 30+5 haftalık gebeyim bebegimin başında 10.4 luk şu toplamasi çıktı doktor karından su alalim zeka özürlü olabilir test edelim ddi eğer öyleyse bebeği aldırmak istersen alırız ddi başına böyle birsey gelen var mi ben reddettim tabiki dua istiyorum sizlerde
Yasminnn50 Fyz3110 taramalarınızı yaptırmamısmıydınız acaba onlarda belli olmuyormuymus. Dua et canı inş bi sıkıntı olmaz.
Tatligebe Fyz3110 benim ilk gebeligimde 2li temiz cikmisti 3 lude sizin bebeginizinde olan rahatsizlik vardi ayrica sırt acikligi vardi keske 3 luyu yaptirmis olsaydiniz
Seymasel68 Fyz3110 bizde ole oldu yanı ıkılı temız cıktı uclu zaten dogruluk payı cok olamdogı ıcon ıstenmedeı dortlu yaptrdım oda cok sukur tmeız cıktı so radan nasıl gotdu oo sıkıntıyı anlamadım baska bı doktora gıdın bencee
Cbellle Fyz3110 bence de bi profa filan gidin burada cok okuyoruz doktordan doktora yorumlar degısebılıyor bazen.
Fyz3110 Seymasel68 doktor doktor gezmenize lüzum yok ddi anne karnında birşey yapılmaz ztn sadece karından şu alıp genetigine bakabiliriz ddi ona da ben razı gelmedim
Fyz3110 Seymasel68 5inci ayda detaylı ultrasonda çıkmadı hiçbir sorun ddim erken onda cikmayabilir ddi ztn 10.4 başlangıç mis ileri seviye degil
Tatligebe Fyz3110 benim bebegim hem zihinsel hem bedensel engelliydi doktor dediki daha fazla dayanamaz dedi dedigi gibide oldu kaybettim amacim burda sizi uzmek degil beni yanlis anlamayin benim bebek ayrica bedensel engelli oldugu icin kaybettim
Fyz3110 TugbaDnz iki hafta sonra tekrar perinotoji ye çağırdı bakalım şekerli seyler yeme ddi baska birsey yapmam gerekiyor mu acaba
Lavinia5 Tatligebe çok geçmiş olsun neyden kaynaklı oluyor ki? Doktor birşey dedi mi? Folikasit açıklığı önler deniliyor.
TugbaDnz Fyz3110 detayli bilgim yok canim en iyisi dua et kuranini oku icini ferah tut rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin
Fattmasevinc Fyz3110 çok iyi yapmışsınız inşallah bebeğiniz çok sağlıklıdır. Rabbım hepimize sağlıkla kucağımızıa almayı nasip etsin inşallah