Tulinbozlak 18 haftalıken şans üzerinde hastaneye gittiğimde yön levhaları sayesinde gebelik okuluna yazıldım şimdi 32 5 günlük hamileyim çok şey öğrendim olumsuz şeyleri kafamda bitirdim gebelik okuluna giden var mı ve faydasını gören de oldu mu???🤰🤰🤰
Silaaaamom2025 Tulinbozlak ben gittim hastanenin Instagram grubu var her hafta salı ve perşembe eğitim var salı günü fizyoterapist eşliğinde pilates yapılıyor perşembe günleride emzirme eğitimi var ni kere gittim sonra risk oldu ondan sonra gitmedim şimdi risk kalktı tekrar devam etmeyi düşünüyorum hamilelerle bir arada olmak iyi geliyor 💕
Tulinbozlak Zumruduanka160 çok şey öğretiyorlar meditasyon plates yoga normal doğumun faydasını çocuk emzirme yöntemi alt değiştirme yıkama daha neler neler şükür aklımda ne korku ne şüpe var şükür
Tulinbozlak Silaaaamom2025 çok güzel bence bende yeni arkadaşlar ediyorum kafam dağılıyor stresten gerginlikten uzaklasiyorsun
Silaaaamom2025 Tulinbozlak aynen bencede çok güzel aynı durumdayız sonuçta birebir yüz yüze olmak çok iyi gelir her anlamda 🤝
Silaaaamom2025 Tulinbozlak 32+5 sizle aynıyız doğum tarihiniz belli mi bana doktorlar hiç düzgün bilgi vermiyor 😥