elisa0121 Gebelikte kanama yaşayanlar ne kadar süre yaşadınız benim kesilmişti tekrarladı akıntı şeklinde bebekte kesede bir problem yok ama akıntı şeklinde kanama oluyor yaşayanlar ne kadar sürdü sizin
sunbloom123 elisa0121 rengi nasıl kanamanın Bende yaşamıştım ama kısa süreliydi hemen doktora gittim hiçbirşey yoktu herşey iyi dendi her ihtimale karşı fitil verdi kanaman yoksada fitili bırak dendi bıraktım çok şükür birşey yok şuanda
Ebrueren1 elisa0121 6 haftadan 14 haftaya kadar sürdü kanamam düşük riskim vardı hep yattım şimdi 34 haftalık olduk
elisa0121 sunbloom123 kırmızı kahverengi karışık oluyor akıntı şeklinde acile gittim kaç kere bir problem yok deniliyor ama içim rahat etmiyor nedense
fb9706 elisa0121 progestan kullanmıştım ve dinlemiştim genelde cok hareket etmek ağır kaldırmak iş yapmak vs artırıyordu hamile olduğumu bilmiyordum kanama kesilmeyince öğrendim biraz dikkat edip progestani kullaninca geçti.
Mineldeva0 Benim de 8 haftaya girişte ilk açık pembe kanama sonraki gün kahverengiye dönük oldu plesanta altında kanama alanı olusmus progestan kullandım kesilfi kanama
senakalkavan elisa0121 elisa0121 Benim yaklasık 4 hafta sürdü doktorum progestan hap ve ignesini verdi korkmayın doktorunuza başvurun
elisa0121 senakalkavan kesede veya etrafında kanama varmıydı acaba bana ısrarla iğne vermiyorlar hap kullan diyorlar
senakalkavan elisa0121 evet ultrasonla bakıldıgında da kese kenarında görünüyordu, lekelenme de oluyordu