kurtaricimelekk Birbebisannesi her bebek farklıdır mutlaka doktorunuz aksi bi durum olduğunu söylemediği sürece karşılaştırmaya girmeye gerek yok bence benimki de 21 haftalık 400 gr son zamanlarda alırlar kilo daha çok küçükler bence takılıp üzülmeyin
Birbebisannesi kurtaricimelekk bu haftada olanalr 700 ve 800 lerde hep o yüzden sağlıklı beslenemedim mi dedim 🥲
Birbebisannesi egeansea umarım öyledir çok dikkat ettim ama ona göre az almış gibi. Kefir muz süt ceviz yumurta düzenli olarak yedim hep
ABusraaaa Birbebisannesi o zamanda doktor haftasıyla uyumlu dediydi. Tabiki iri bebeklerden değildi. Suandada haftasıyla uyumlu yani sizinki benimkinden daha iyi tabiki yediklerine dikkat et ama bu kadar takma. 29. Haftadayim 1300 kg suan
egeansea Birbebisannesi Birbebisannesi Dünya sağlık örgütü’ne göre bu haftalarda önerilen gram 600-700 arası zaten.
Birbebisannesi egeansea evet bende öyle gördüm ama burdakiler hep bizden fazlaydı ondan taktım sanrıım
Bada Normal canım benimde öyleydi 550-600 civariydi 28. Haftada 1500gram olmustu cok hızlı büyüyorlar