Beyzanur61 Kızlar devlet hastanesinde doktora gittiğinizde gün içinde detaylı ultrason çekildiniz mi yok sa randevu mu verdiler ? Bir de ne kadar sürüyo çekilmesi?
EsoMom_ Beyzanur61 doktorum seni yönlendiriyor pernatolojiden randevu sen alıyorsun bir saat veya 40 dakika sürüyor bebeğin damalarına kan dolaşımına hepsine bakıyorlar özele gidersen renkli resim veriyorlar foto şeklinde devlet vermiyor :)
kurtaricimelekk Beyzanur61 normal kadın doğum polikliğini yeşil alan açıyor Perinatoloji bölümü için sonrasında o bölüme randevu alıp gidiyorsunuz Ücretli prof doktor baktı 20+1 de
Havin49_ EsoMom_ ben daha 1 saat siren detaylı ultrason görmedim bi sıkıntı yoksa devlet de en fazla 25 dk 30 dk aradı asla devlet 1 saat muayane etmez hastaya yetişemezler o zaman
ilaydakaratas Kayseri de fakültede cektirdim orası devlet hastanesi oluyor ama ücretli cekiyorlar randevu alıyorsunuz öyle çekiyorlar 20 dakika sürmüştü benim ki 2 gün önce çektirdim(22+4te)
EsoMom_ Havin49_ vallla ben özele gittim ama yüzünü kapattığı için 1 saat 10 dakika sürdü hala göstermeyince bir hafta sonra tekrar çağırdı o da 1 saat sürdü iyice kontrol etti bende şaşırdım çok şükür bişey çıkması oğlumda
Havin49_ EsoMom_ Evt cnm doğru ama özel de çok fahiş fiyatlar malesef benim ikiz 16 bin fiyat verdi istanbul