Aselyusra gulnaars yani benim öğrendiğim şekle göre böyle bakılıyordu ben kendimde ve çevremde hep doğru olduğunu gördüm ama dediğim gibi bu benim iddialı olduğum cinsiyet bakarım dediğim bişey değil 😅
Aselyusra gulnaars hayır kesenin sol altına bakın orası tüm ultrason kâğıdına göre daha parlak. Plasenta orda. Sol aşağı köşede. Ama genel ultrason kâğıdının parlaklığı değil kesenin hemen bitişiği belli oluyor
gulnaars Aselyusra peki sol aşağı ve yukarı olunca kız diyordular sanki teoriye göre öyle değilmiydi yoksa ben mi karıştırdım
Aselyusra gulnaars işte siz bebeğin konumuna göre olan yanlış bilgiyi bildiğiniz için öyle diyorsunuz ben bebeğe değil plasentaya bakıyorum. Sol erkek sağ kız
Anneyim20 Aselyusra 07.09.2002 Eşimin 01.09.1992 Son âdet tarihî Mayıs 5 Rica etsem bizede bakarmisniz 🤗
Aselyusra Esmereee bu haftada nub bakılmaz artık ama nub kız gibi. Yine de yanıltır çünkü nub 12. Hafta civarı bakılıyor.
Angelmom1 gulnaars erkek bu ultrasona göre sağ ama karnınızdan bakıldıysa yansıma oluyor yani şuan tersi solda sol genelde erkek benimde böyleydi