Nisannurr Benimde 4 düşüğüm var bağışıklık , pıhtılaşma,genetik tüm testler yapıldı sorun yok hsg histereskopi çekildi yine bir şey çıkmadı. Çok zor bi süreç bi çaresini bilen varsa bana da söylesin
Nisannurr Yasoss benimde Lupus pozitif ana pozitif 4 düşüğüm var. Doktora gebe kalırsam bağışıklık baskılayıcı kullanayım diyorum gerek yok diyor
Yasoss Nisannurr devlet hastanesi zaten her şeye gerek yok diyo kan sulandırıcı iğneye de gerek yok diyo tüp bebek merkezi ya da güzel bi özel hastane de doktora git benim doktor tüp bebek te yapıyordu ve bu konulara baya hakimdi
endlesslove1 akst genetik trombofili paneli en nabızda belge olarak gözüküyor doktor veriyor raporu sana diğerleri e nabızda gözüküyor
Nisannurr Yasoss ay evet gerçekten öyle benim pıhtılaşma da var son 2 gebeliğimde kan sulansırıcı ipne kullandım yine tutunamadılar. Zaten o iğneleri bile zorla yazdırdım. Şimdi sizin de tekrarlayan düşükleriniz ve çok şükür ki devam eden gebeliğinizi görünce umut oldunuz bana. Ana değerim 1/3200++ çıktı altındaki değerlerim negatif çıktı diye gerek görmediler bende çok sinirlendim bu duruma. Bi özel hastaneye gideyim şansımı deneyeyim Ekim ayında aşılama yapacaz inşallah gebelik olursa sizce ne zaman gidip bu bağışıklık için konuşayım doktorla
Elif3419 sahada eşinizin sperm kalite değerlerine baktırdınız mı? Bende çok şey yaşadım eşim varikosel ameliyatı olduktan sonra sağlıklı gebelik oluştu bizim
Birhayalimvr sahada embriyolar genetige gitti mi esinizde sperm dna bizuklugu olabilir mi yada bagisikliginizla alakali bir durum olabilir
sahada Birhayalimvr evet biyopsi incelemesi yapıldı. Genetiğe de gönderildi. Hiç bişi çıkmadı. Tek bir hastalık bile yok. 1600 tane hastalık taraması yapıldı. Onda da bişi yok.
endlesslove1 akst yok canım bende trombofili panelinde değer normal yazıyordu ama 5 genimde pıhtılaşma çıktı 3 heterezigot 2 homozigot çıktı
senos15 sahada oğlum olursa şu ismi kızım olursa bu ismi diye hayal kurup şartlandırdınız mı kendinizi siz yasa eşiniz bazen isme şartlandırdığınız zaman kendinizi ruhlar o ismi kabul etmiyor o sebeple de olabilir yani o ismi taşıyacak ruh denk gelmiyor olabilir