seminur Cinarsaitinannesi Alllahhhh kiiizzz bnm de iki oğlum var bunu kıza bnzettiler bı şüphe ettim simdi
Cinarsaitinannesi seminur kaçıncı haftada benzerti benim ilk oğlnlara 11-12 haftada kız dediler sonra 14-16 haftada erkek olduğunu öğrendik şimdi buna 14. Haftada kız dedi ama yine inanmadım 😀😀 18. Haftada kesinleşti seninde gönlüne göre versin Allah 🙌🏻
dimpleuser 14+2 olduk. Erkek bebeğim hiç tatlı yemedim ben. Hep tuzlu sade şeyler yedim hala da öyleyim.
Sudedemirer Benimkide şubat ortasına denk geliyor 15+4 te erkek oldugunu ögrendim şuan 15+6 iki gün oldu ögreneli 🥹🙏🏻❤️
kendinehaskadin Esmereee 11 Mart gözüküyor ama sezeryan olacağı için mart başı şubat sonu olacak inşallah ve hala cinsiyetimiz belli değil
aselbalim Esmereee şuan 15+3 olduk 3 ayrı doktora sordum her gittiğimde ucude kız dedi ama değişmez heralde birinden biri erkek demedi sonuçta 🙂
Lexias Kadereylul anneden kan alınıyor sadece ve test yapılıyor özel bir test 14 bin verdik biz genetik hastalıkları ve cinsiyeti öğreniliyor bu testle
incei Bugün 13 haftalık oldum, doğum 20 Mart gösteriyor. 2. Gebeliğim. Henüz cinsiyet belli değil 16. Haftada kontrole gideceğim öğrenirim inşallah. Bu arada sizlere Demir ve d vitamini başlandı mı?
Esmereee incei başlamadi doktor bir şeye bende gittim bugün net değil dedi doktor ama belliydi devlet diye söylemedi
Zeynepkarip Kadereylul 34. haftadayım erkek bebiş bekliyoruz sürekli tatlı istedi canım öyle böyle değildi ama💕
Kadereylul Zeynepkarip tum belirtiler bnde erkk gosteriyo ama tatlidan tiksindim ama suan tahmini doktorun kiz 😇
meryemmuhammetali Esmereee Benim de 22 Şubat gözüküyor ama sezeryan olursam bilemiyorum haftaya 17 haftalik alıyorum henüz cinsiyetini öğrenemedim salı günü doktora gideceğim inşallah bu sefer doktor söyler