Gulfmogz Mavimi umarım herşey yolundadır Allah evladına bağışlasın hepimizi inşallah 💐bizide haberdar et
Mavimi Gulfmogz ntsden çıktım doktor hafif ağrı sancı gördüm dedi ama ilk başta görmüş serum yapıldı serumdan sonra tekrar nts istendi
susaMom_ Mavimi evet canım düzensiz sancın var bebek kontrol edildi mi sağlıklı mı şuan kanama için serum verirler zaten
Mavimi Miniminiminnos kanama için birşey söylenmedi daha doğrusu alttan muayene ederken kanama göremiyorum dedi cihazın üstüne bakıp hareket hissetmiyorum hayla su çikolata yedim ama tık yok normalde çoşardı bu saatlerde
Mavimi susaMom_ sancı olduğu nasıl anlaşılıyor acaba bilgi verir misiniz bakan doktor asistan sanırım net bir bilgi verilmedi hayla
hamilesavis19 Nasılsınız herşey yolunda mı? Sancı neye benziyordu, gaz sancısından farklı mıydı? Ne dediler kanamanıza? Sizin için dua ediyorum 🤲 inşallah haberler iyidir
Mavimi hamilesavis19 karnımın üstünden kasıklarıma yayılan dayanılmayacak bir ağrıydı yanma gibi gaz sancısı diyemem çünkü gaz sancısı daha önce çektim nasıl bir ağrı biliyorum henüz net birşeyyy söylenmedi serum verildi tekrar nts çekilecek çok teşekkür ederim ❤️
Mavimi guzelbebegimle minismom benceyn CansuAB hamilesavis19 guzelbebegimle Nimoss Turuncukelebek guzelbebegimle Annesii66 Kızlar dünden beri sancılarımı serum ve ilaçlarla durduruyorlar sonra tekrar sancı vurmaya başlıyor kasılmam çok fazla nts 60 lara çıkıyordu dün durdurdular sabah azlöıştı ama saat 9 buçuk gibi 100ledi bi anda 70 100arası gitti geldi tansiyonum 15 16 oldu yükseldi yine serum fitil verdiler açıklık kontrolü yaptılar açılma hayla aynı sancıları yine durdurdular ayağı kalkmam kesinlikle yasak yemek yedirmiyorlar geceden beri doktor bekliyorum servise alacaklarını söylediler perinatoloji görücek daha sonra eve geçersem bile haftasını doldurana kadar ayağı kalkmayacağım sanırım hemşire böyle söyledi doktor net bir bilgi verir dendi hepinize teşekkür ediyorum dualarınız için ❤️
susaMom_ Mavimi Alttaki nabız gibi olanlar sancı üsttekilerde genelde kalp atışı oluyor kalp atışına hiç bakılmamış canım ya da nstde yazdırmamış onu alttaki de sancı olmasa düz çizgi ilerliyor
guzelbebegimle Mavimi sakin olun şimdi inşallah bir şey yoktur olsa zaten söylerlerdi demek ki beklemek gerekiyor