Esra995 Kizlar üniversite hastaneleri yada devlet hastaneleri sezaryende belden mi uyuşturuyor yoksa genel anestezi mi veriyor neye göre belirliyor
masalinnannesi Esra995 benim dogum yaptığım egitim araştırma hastanesiydi, kisinin tercihine göre yapılıyordu
Daisyy000 Esra995 Belden uyusturma yaptılar. Spinale uygun olmayan bir durum olmadıkça genel yapmadıklarını söylediler
ddefnos Esra995 Şehir hastanesinde anestezi doktoru ile görünüyorsun günün belli olmadan o sana tercihini soruyor yani bizim burada böyle oldu
mucizem2geliyor @Esra995 bnde çok korkuom 2.hamileyim 9+3 günlük ve devlette olcam ozeller çok pahalı olmus
Deletedmom_7156 mucizem2geliyor benimde o korkum var neden oldu bilmiyorum ikinci hamileliğim ama asla doguramıcam galiba 🥲
Deletedmom_7156 mucizem2geliyor nasıl geçicek inanki bilmiyorum çok tuhaf bi his var içimde halbuki mart’ta doğum olucak daha 13 haftadayız ama o günü düşündükce kötü oluyorum 😢
Emanetimi_bekliyorum Esra995 bana belden aşagı yaptırdılar aşırı agrı olmadı ama sonda çok agrıttı takarken