egeansea Önerileriniz için çok teşekkür ederim kızlar. Çok yardımcı oldunuz kafamda en ufak bir fikir yoktu. Hepsini inceledim. Çok teşekkürler <3 Superisii__1 Cerokk Merveue Aloska 1kovakizi Aloska cakmakez cdss lee_ann Pelinytm tanis edanurozan erikarpuz
annabellee Merveue bu saydıklarınızın hepsi dediğim araba modelinde mevcut ilk 9aya kadar pusetle daha sonrasında 5 yaşa kadar normal sepetinde kullanılabiliyor
Cerokk egeansea baby plus canyon aldım: tekerlekli iskeleti çok büyük bagaj geniş olduğu için sığıyor benim için o konuda sorun yok ama evim asansörlü olmadığı için eve çıkarmak istediğimde sorun yaşayacağımı düşünüyorum. Genel anlamda kalitesi vs beğendim henüz kullanmamış olsam da
Superisii__1 egeansea Kraft Kenya travel sistem kullanıyorum çok memnunum puseti oto koltuğu olarakta kullanılıyor ve çok konforlu
egeansea Yorum yaptığınız ve öneride bulunduğunuz için teşekkür ederim. 🙏🏻🥰 nerbas Ebrunr Kubralaca Aysenurr53 beyzaarc Minikcivciviimm rumeysa_ruya anonim10 Aysunxyz Seymaa27 annabellee ginalinetti Kaygilikadin SelmaaS
Kaygilikadin egeansea ben kraft kenya aldım henüz kullanmadık ama hafifliği çift taraflı oluşu falan hoşuma gitti
ginalinetti Prego mios premium. Kızım 3 aylık olmak üzere iyi ki almışım diyorum kullanımı çok pratik ve hafif. Hem de saptan dönebiliyor hiç uğraştırmıyor.
annabellee Kanz okie dokie aldım çok uyguna bulup aldım 14 bin gibi çok güzel bence daha kullanmadım ama fiyat performans harika bir arabaya 20 milyar vermek bana göre değildi bebeğin başka ihtiyaçları da var çünkü herşeyi göz önünde bulundurun
aesrademr annabellee Hem yeni doğan hem puseti ile birlikte hem de iki yaşına kadar kullanılabilir bir şey arıyorum ben de
cdss aesrademr hem puseti hem kabin boyu birarada aldım ben pusete sığmadığı zaman kabin boya geçeceğim
Kubra_kbr Srp53 ağırlığı nasıl prego Venüs’ün? 11 kilo yazıyor nette ağır gibi siz taşımakta zorluk çekiyor musunuz
Srp53 Kubra_kbr evet ağır biraz ama benim ev asansörlü direkt kapıda bırakıyorum sürüşü falan iyi bir sıkıntı yaşamadım onun dışında ağır ve araban bagajında çok yer kaplamayan bir şey istiyorsanız daha portatif arabalara bakın kabin boylar güzel
Aysunxyz Bizde uzun araştırmalar sonucu bagi neo2 aldık kullanlardan olumlu yorumlar aldım bakalım deneyimleyeceğiz
anonim10 Kraft Tokyo aldım 360 derece dçnmesi tek elle kapanması ve puseti oto koltuk olarak kullanılıyor ayrıca çok hafif kapandığında çok yer kaplamıyor
Minikcivciviimm egeansea babymall bakabilirsin güzel kampanyalari oluyor ben Ankarada mağazasından almistim ama online da var
beyzaarc 1kovakizi Kraft park yatak mama sandalyesi ve bebek arabası olarak kampanya yapmış o seti mi aldınız acaba bende bakıyorum da bebek arabasından memnun musunuz hiç bi yerde ürün videosu yok kararsız kaldım
1kovakizi beyzaarc evet o kampanyadan aldık henüz kullanmadık bebiş yolda ama kullananlardan olumlu şeyler duydum cidden araba çok hafif kraft kenya ya da tokyodan farkı yok tek elle kapatıp açabiliyorum
Aysenurr53 egeansea chicco bellagio aldım çok araştırarak. Tek elle kapanıp açılan en iyi model diyebilirim. Hafif ve pratik. Çok memnunum