fatmanur3824 azra19 bat 24 ü ama geç yumurtladım diye geç olabilir belki yarın test yapmayı düşünüyorum korkuyorum ama yaaa 😟 sen de nasıl durumlar
azra19 fatmanur3824 bende yarın testim gelecemçj prodoctor onunla yapmayı dusunuyorum canm 🥺dun cok fazla sancı batma vardı her an regl olacakmı gıbı hıssettim
emine717_ Kızlar nasılsınız ne yaptınız var mı belirti ya da test yapan ya da kan veren @fatmanur3824 @azra19
azra19 emine717_ yok canım ama umudum 0 regl olcam kesın o yarın testim gelsınde netleştireyim sende nasıl 🌸
fatmanur3824 emine717_ ben de yarın test yapıcam Şuan kasık ve göğüs hassasiyeti var regl olmaktan korkuyorum
azra19 fatmanur3824 canım testlerim gelmedi 24nde yapcam sanırım sabah ilk idrarla hem awox hem prodoctor almıstım
emine717_ Ya başka zaman olsa regle bir hafta kaldığı zmaan başlardı ağrılar sancılar bu sefer o da yok gebelik belirtisi de yok hicbisey yok nasıl iş anlamadim
emine717_ azra19 al benden de o kadar ne diyelim test yapan haber versin ben çok merak ediyorum kızlar