Nuriay Neler yapıyorsunuz ? Böyle sivilcede çıkmazdı yani Normalde sivilceli bir cildim yok ayda yılda bi sivilce çıkardı hormonal olduğunu düşünüyorum salisilik tonik falan kullanan varmı neler yapıyorsunuz
Merveee6 Nuriay bende var tam yüzümde hemde küçük küçük çıktı çok garip şekilde sanki alerji gibi oldu
Esmereee Nuriay Cinsiyetiniz belli mi hurafeler kızlarda oluyor diyor ama ben de hormonal olduğunu düşünüyorum
elinaz1 Nuriay bende de ara ara çıkıyor minik minik alnımda sonra kendiliğinden geçiyor ellememeye çalışıyorum☺️
Nur_cbn Nuriay bende 16+4 haftalığım ve aşırı derece de yüzümde vücudumda sivilceler çıkmaya başladı. Sivilce karşıtı yıkama jelim var kullanmıyorum doktoruma sormak için gün sayıyorum bende 🥹
Nuriay Esmereee hayır aslında son kontrolüm 12 haftadaydı doktorum bi hadahakine söylerim o zaman kesin olur dedi ben israr etdim fark etmiyor zaten diye kıza benziyor ama erkek te çıka bilir dedi bi dahakine kesinleşicek dedi 18 19 haftada kontrolüm var o zaman belli olur Ama ben nedense başından beri kız olacağını hiss ediyorum bakaləm sağlıklı olsunda
Sedoss10 Ben de tam olarak bu durumu yaşıyorm😅ama dün doktor kontrolüm vardı ve doktorum erkek çocuk progesteron hormonunu yükseltir o yüzden ciltte yağlanma olur sivilce oluşur ve vücutta kıllanma olur dedi☺️yani cinsiyetimiz de netleşmiş oldu 🤣
Nuriay Sedoss10 gerçektenmi 😂 oğlum 4 .5 yaşında erkek arkadaş istiyor üstü kapalı soruyorum kendisi gibi istediğini söyledi bir kız kardeşi var 2 yaşında acaba sevecekmi doğunca çok merak ediyorum kardeşiyle pek iyi geçinmiyo
semosderler2 Sedoss10 kızımda hiç olmadı ne sivilce ne kıllanma bunda cinsiyet henüz belli değil ama hem aşırı sivilce hemde kıllanma oldu
Nuriay Nur_cbn cinsiyyetiniz belli değil sizdede qaliba ) ben bebek sabunuyla yıkadım iki gündür kuruyo gibi sizde öyle yapın gidinceye kadar etkili ve zararsız
Nur_cbn Nuriay bizim doktor 15.haftada tahminde bulundu ultrason fotoğrafını buraya da atmıştım ben benim ilk kızımda yüzümde bir şey olmamıştı bakalım 17sinde detaylı usg var cinsiyetini öğrenebilmek için bekliyorum yanılma payı olabiliyormuş
Nuriay Nur_cbn çok qarip acaba doktorlamı alakalı oğlumda 12 haftasında şak diye erkek dedi hatta pipisinide gösterdi eliyle resminide çekti hatıra kalsın diye
Nur_cbn Nuriay hiç bilmiyorum ki ya büyük ihtimalle doktorla alakası olması gerekiyor cinsiyet değişmesi çok saçma emin olmadan söylüyorlar sonra erkekmiş veya kızmış diyorlar anlamadım gitti