atesvesu Bugün kontrolüm vardı çok şükür kalp atışını duyduk 🤲❤️ sevincimi sizinle paylaşmak istedim 😘
DarkLuna atesvesu maşallah canım inşallah bigun sağlıkla doğurdum diye de post açarsın o ilk kalp atışı duymak çok güzel bı duygu isteyen herkese nasip olur inşallah
Esra11_10 atesvesu 😂😊minik fasulye ya kocaman olacak ay her anı ayrı heyecan benimki kucağımda ay hala şaşırıyorum ben nasıl doğurdum diye 😂
atesvesu azra01 çok teşekkür ederim canım benim ☺️ 7+2 ama ultrason ölçümü 6+3 doktor bir haftalık ilerde geride olması sorun değil dedi
azra01 atesvesu benimde suan sisteme göre 5 haftalik gösteriyor ama gitmedim daha doktora bekliyorum 1 2 hafta daha bekliyim dedim git git gel yapmiyim dedim
gulo21_ atesvesu bende seninle aynı durumdayım hafta konusunda kalp atışını duyduğumda çok heyecanlandım çok güzel bı duygu
Deletedmom_297 atesvesu benimde öyleydi 12 haftamdayım 12+1 de gittim 12+0 çıktı 1 güne düşmüş acakado ceviz falan yemiştim yakalamış haftasını
atesvesu [silindi] amin darısı bekleyenlerin başına Rabbim aratmasın bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah
atesvesu azra01 1 2 hafta sonra gitmen çok iyi olur canım hem kalp atışını duyarsın hem bebeği görürsün
atesvesu Deletedmom_297 avakado gebelikte yenmesi gerekiyor diyorlar ama tadı hoşuma gitmiyor nedense
atesvesu Esra11_10 ben hamile olduğuma hala inanamiyorum rüya gibi geliyor diğer iki çocuğumda biliyordum ama bu nedense rüya sanki 🥹