Hilalceyhan Figennn Belli olmaz o ya kişiden kişiye değişir Allah bilir herşeyi söylenenlere pek takılmamak gerekir 🤗🤗
EsrAlmila Renur kegel egzersizleri ve perine masajı yap canım. Birde doğum sancıları başladıktan sonra 1 yemek kaşığı hint yağı içmek, lavman görevi yapıyor. Yani bağırsakları temizliyor.
Makbuss Renur bol bol yat bosver isi gucu zaten zamani dolan bebek geleck Allahin izniyle suan uykuyu ozlemis 1.5 aylik anne yaziyor sadece tavisye 😊
tugce4161 Renur benim.doktorum yan gel yat dedi 😂 pazartesi suni sanci ile doğum başlayacak 37+6 yiz ikinci doğumum acilmada yok sancida ilk doğumda kendiliğinden gelmesti sancm 🤗
Nasirliiii MasaaL Bize doktor tehlikeli die bi sey soylemedi.Yengem 3 cocug dunyaya getirdi zaten Namazda eyildi oturarak kilmadi ve gun icinde eyiliyodu bebeye zarari olmadi yani.
MasaaL Figennn 37+3’üz. Herkes diyor bu hafta dogurursun kızlar erken geliyor diye, herkes bi yorum yapıyor simir oluyorum. Çünkü geç gelenler de olabliyorr 🤦🏼♀️
Figennn MasaaL Ben örnekim canım, bana da öyle diyorlardı kızlar erken gelir die 40+3 olduk nerde bu kız😂 ama senin adet ağrıların gibi, ağrın başlamış inşallah sağlıkla gelir yavrun bekletmez seni fazla☺️
OgretmenEva Emell hamileliğin sonlarında doğumu kolaylaştırıyor ama erken zamanda içilirse erken doğuma neden oluyor evet 37 den sonra günde bir fincan içilebilir bence sonuçta bebek dünyaya gelmeye hazır artk 😊
Gmzcngi Renur belki bişey yapmana gerek kalmaz canım bende ne yapıyım diye düşünürken 37+4te geldi beyfendi☺️ Sende hayırlı zamanda kucagına al inşallah ben cok merdiven inip cıktım işyerinde ondan dolayı erken oldu sanırım🙈 sanada tavsiye ederim
MasaaL Figennn suan 3.400 korkuyorum daha da kilo alırsa normal olmaz diye ya da dogumda bişey olur die. Zamanı ne zamansa gelir umarım canım💓