MasaaL Kızlar 37+1 im. Doktor rahim kültürü istedi napcam bilmiyorum. Bide bunu yapan erkek doktor cok utanıyorum sizler yaptırdınızmııı nolur bakın😔😪
baby0707 dml33 3melekannesiyim ilk tursuydu sonra zeytin oldu benimde bol limonlu zeytin yiyorum cerez niyetine 😂 birde beyaz dut cok aserdim
dml33 MasaaL mecbur cocugumuz icin katlanicz enfeksiyon var mi diye bakiyolar mantar falan hatta bnde mantar cikmisti cocuga bulasmasn diye bakick sanirim
MasaaL dml33 ama mantar olsa idrar kültürümde ve idrar testlerimde belli olmazmıydı. Suana kadar hiç enfeksiyonum cıkmadı 😪
dml33 Esrayusuf yok smear gibi deilms bn doktora yapmadan önce sordm daha kolay dedi cop gibi biseyler sivi alio vajinadan smearda spektulumla aciyolarms sanirim
dml33 tazecikanneee olabilir hamileliğimi ogrendigimde ilk gittigim kontroldu bakalim diyince insan bi korkuyo ne yapcagini.bilmiosn tmm dedim iki saniyede yapti zaten
MasaaL dml33 Bende korktum 😔 doktorum bayandı ama bu işlemi yapcak olan erkekti, hareketlerini de Sevmedim yaptırmadım😔