begumm000 Kızlar 12+5im bacak arasından erkek olduğunu gördük çok belliydi değişme ihtimali var mıdır başına gelen oldu mu
aksakallardan begumm000 erkek dedi dokto hem de bir anda bildi çikolata da yemiştim hareketlensin diye ama sizin haftada küçük
zeh6363 begumm000 evet canım ben daha önceki hamileliğimde 13. Haftada erkek dedi 16. Hafta ters sonra kız dedi kızım oldu
Esmamuaz begumm000 12. Haftada ve 17. Haftada erkek dedi doktorum 21. Haftada detaylıda kız olduğunu öğrendik dün doğum yaptım kızım yanımda yatıyor 🥰
lotusflowers Bence ihtimal var kordonda olabilir çünkü. Burada değişen çok gördüm. O yüzden bence bu haftalarda öğrenmek pek sağlıklı değil
aksakallardan bende surda bekleyeyim benim 15 haftalık pek sanmıyorum değişme ihtimali ama nolur nolmaz ayrıntılı ultrason A kadar bel bağlamak istemiyorum
Loveis begumm000 çok net ise değişmez. Değişenlerin ya doktorunda sıkıntı var ya çocuğun duruş pozisyonunda yada çok erken haftada öğrenmek istiyorlar. İki oğlumda da 14. 16.haftalarda öğrendim. Her muayene de net bi şekilde de görüyordum.
mutlumoomm begumm000 çok erken aslında değişebilir ama sağlıklı olması en önemlisi ikiside sizin çocuğunuz sonuçta kız da olsa erkek de olsa