Papatyaaam1 nur2255 bende hepsı oldu ya ama herkeste olmuyor uykusuzluk yaşadım koku hassasıyetım oldu hersey et kokuyodu bana ıgrenctı mide bulantısı 7 de başladı 11 de durdu 12 tekrar başladı cekılmez haldeydı dışarı çıkamıyordum ınsallah sız yaşamazsınız
Cigulibinnaz nur2255 evet hepsi oldu sürekli uyuyordum ve aşırı midem bulanıyordu. 2. Trimesterde geçti 3 te uyku ve mide yanması geri geldi
atesvesu nur2255 7+2 yim yorgunluk halsizlik uyuma isteği mide bulantısı baş dönmesi var bugün doktor prilam yazdı her akşam 2 tane içeceğim inşallah işe yarar
nur2255 Papatyaaam1 suan 5 haftalık olmak üzereyim uyku problemi halsizlik koku hassasiyeti mide bulantısı hepsi var mide ve koku hassasiyetinin daha önce midemden geçirdiğim rahatsızlıktan olduğunu düşünüyorum hamile de olunca ekstra arttı sanırım yoksa bu kadar erken başlamaması gerekirdi bence
ebrupehlivann nur2255 aynı durum bende de var erkenden uykum geliyor gece uykusuzluk çekiyorum ve sabaha karşı bulantım başlıyor
Gozde-2833 13+6 mide bulantısı halsizlik depresyon hepsi var ve 3 gündür şiddetli kaşık ağrısı çekiyorum
Gozde-2833 atesvesu ben prilam ve dramatike denedim pek etki görmeyince doktor zofer verdi o biraz rahatlatıyor sanki
cizgilidefter nur2255 şu an 9+1deyim. Midem çok çok fena. 2 3 haftadır iştahım hiç yok, hemen doyuyorum yesem de. Halim hiç yok. Sürekli yatma isteği, uyuyamama durumu var. Zor geçiyor ya :(
adyaligoktas nur2255 merhaba şuan 8+1’deyim mide bulantısı koku hassasiyeti ve uykuya çok meyilliyim evde yemek pişiremiyorum yaptığımı da yiyemiyorum çok şükür kusmam yok ama midem hep havada hissediyorum
pengumommy Benim de şuan yeni geceleri mide bulantım var baş ağrım ve kasik ağrım var sizce normali bilemiyorum