Saratln Arkadaşlar 13haftalığım..2 hafta önce kavgerengi kanamam oldu 2 gün sürdü. Doktor progestan verdi. Kullanmaya devam ediyorum. Ama az önce pembemsi akıntı geldi kan sanırım. Ne yapmalıyım..😔
ikicocuklubiranne Saratln hiç düşünme canım yaşayanlar illaki olmuştur her bünye farklı riskli olabilir doktorun yakınındaysa doktoruna ya da yakındaki bir hastaneye görün
Seda5892 Saratln canım bende de kanama olmuştu kahverengi idi hep hastanede dahi yattım çıkarken Doktorum kahverengi şeklinde olursa bana haber et ama pembe ya da kırmızı olursa anında yanıma gel demişti geçmiş olsun
Saratln TayMer insan korkuyor gideceğim inşallah..Üzüldüm kimse cevap vermemiş oysaki çoğı kişinin başına gelmiştir..
Aysesare Saratln kahverengi lekelenmeden sonra görmüşsünüz pembe renk bir durum olduğunu gösterir doktorunuza gitmeniz daha doğru olur
Eylul0212 Saratln şu an bende çok sevindim bilgm olmadığı için yazamamistim ama okumuştum postunuzu. Bende 13 hafta içindeyim sağlıkla gelsin minikler ❤🙏
Saratln Eylul0212 inşallah.. İnsan üzülüyor tedirgin oluyor daha gelmeden hayallerimizi süslediler çünkü..💛