threebaby_mom mcrukiye ben 28 haftalığım hala belirsiz çocuğum kendini asla doğru düzgün göstermiyor kemik yapısına göre kız ama kesin diyemem diyorlar hiçbir hazırlık yapamadım
ikinci-bahar25 mcrukiye darısı başıma bende bu büyük şoku yaşamak istiyorum😄 şaka bir yana biz de şuan kız biliyoruz ama oğlum olsun çok isterdim kızım var bide oğluşum olsa yeterdi beee😌 yine de hayırlısı
mcrukiye @mor_menekse1 aminn cnm inşallah Rabbim gönlüne göre versin Rabbim iki duyguyu da tatmayi nasip etsin
mcrukiye @minismom ay cnm gerçekten öyle iyiki erken fark ettik tabi ben gene kesin inanamıyorum haftaya tekrar gidicem kontrole o zman iyice bir daha bakmasını isticem ☺️
minismom mcrukiye oyle tabii canım kordon araya kacmıs olabilir hayırlısı insallah canım rabbim gonlındekini versin
mcrukiye @threebaby_mom aynn cnm insan kesin bişi duymadığı sürece hazırlık da yapamıyor arada kalıyor hâliyle
mcrukiye @ikinci-bahar25 hayırlısı olsun cnm rabbim gönlünüze göre versin sağlıklı olsun da aslında cinsiyet önemli deil gerçekten de
Zeynepefem mcrukiye ay bişey söyleyeceğim ama bu doktorlar pipiyi nasil goremiyor gercekten şaşırtıcı ya . Koca pipi yani bebek nereye saklamış olabilirde göremiyorlar 😂 hayret verici gerçekten
Ipek0z mcrukiye yaaa bu olayı çok duyuyorum bana da kız büyük ihtimalle dediler korkutma beniiii😅😅 bin tane elbise etek tütü kaydettim trendyolda 😅😅
Suhedademirel34 mcrukiye bnde 26 ya kadar kız olarak biliyordum 30 da erkek dendi 32 de net pipiyi gördük 😂😂bu senenin erkekleri nazlı olcak galiba
mcrukiye @minismom aynn cnm her ihtimali düşünüyoruz bakalım bir dahaki kontrolde bence artık kesin belli olur
mcrukiye @Ipek0z sen mi ben mi o kadar kız elbisesi kaydetmiştim bende hatta bize eltim bile sevindi 4 ,5 takım kız elbisesi hediye bile almıştı ☺️