Fatmanurakar happymomdayss yaa canım çok sevindim bak 26 dan yükselmiş bence bi sorun yok sıkıntıya sokma kendini artık sen iki canlısın 😍😍
happymomdayss Fatmanurakar 1 gün sonra bu kadar yükselmesi iyimi canımm yapay zeka iyi yerleşmenin güçlü oldugunu gösterir dedi
happymomdayss momof3 bi gün sonra böyle yüksek cıkması normalmi canım yapay zeka yerleşmenin güçlü oldugunu gösterir bu iyi bişey dedi ama
Fatmanurakar happymomdayss iyi canım zaten kese görülmesi 4 haftadan sonra oluyor senin reglin bile gecikmemiş gayet normal bence pazartesi bi kadın doğuma git sen bende yarın kan vermeyi düşünüyorum 🫣
Fatmanurakar happymomdayss pazartesi zaten reglin gecikmiş olucak test yaptım pozitif çıktı dersin ben hep öyle gittim özele mi gitceksin yoksa devlete mi canım özele gidersen öyle bişe demiyorlar folik asit falan gönderip bakıp gönderiyorlar
happymomdayss Fatmanurakar araştırma hastanesindeyim şuan canım doktorum orda yani keseyi 5. Hafta sonunda görüyorlar ya alttan bakmazlar diye düşünüyorum
Fatmanurakar happymomdayss canım o zman biraz bekle uygulamadan ayarla beta takibi yap biraz büyüyünce gidersin