efnanhiraa happymomdayss gün icidne sıvı alımı şu beklemiyor idrar ara idrarla fark eder tabi kan ver takibi kanla yap
Cimcime30 happymomdayss bebegım ınsallah değer dısmemıstır testı ne zaman yaptırçysan aynı saatte yapaydın
anneolmakneguzel_ happymomdayss teste gerek yok, 39haftalıgım suan yapsam silik cıkar 😂 beta takibi yapman daha iyi olur, yukseliyor mu diye iki kere vermen yeterli. Sonra kanama vs olmassa 6-8haftalıkken kadın doğuma başlarsın🥳
Miniginannesiiii1111 happymomdayss bence 2 gün sonra tekrar verin üzmek istemem ama sıvı alımıyla bence alakası yok gibi
happymomdayss efnanhiraa kan verdim zaten dün 26 cıktı ama testim böyle cıktı sabah cok su için idrar tutmadanda şimdi alttakini yaptım oda böyle
efnanhiraa efnanhiraa test yapma artık bendede böyledi bir koyu bir silik sonra yapmadım sende yapma aklın karışır 2 güne kanını vet takibini yap
Fatmanurakar happymomdayss canım sabah ilk idrarla yap o daha net olur ben kızımda akşam yapmıştım 1 hafta gecikmişti hastalığım kaset testi silikti cizgi ertesi gün Dr gittim 5 haftalık demişti doktor yarın sabah tekrarla kendini sıkma birde
happymomdayss Cimcime30 üsstekini ilk idrarla yaptım kuzum alttakinide sabahtan beri su içiyorum sürekli idrara cıkıyorum gelen idrarlada deneyim dedim böyle cıktı moralim bozuldu
happymomdayss anneolmakneguzel_ öyle yapcaktım kuzum yarın artış için gidecektim ama böyle görünce bugünde yaptırmaya gidiyorum düşmüşmü diye
happymomdayss Tomriscvn gidiyom kana evet alttaki ilk idrar değil ama çok üzüldüm gidiyorum ölcem üzüntüden yoksa
efnanhiraa happymomdayss evet canım pazartesi kalp atışını dahi duydum ilk öğrendiğim değer 10 du 7+1 olduk geç döllenme oldu test yaparak kendini strese sokarsın baska bişi değil
happymomdayss efnanhiraa gidiyorum kana canım normalde yarın gidicektim ama bugün düşmüşse yarın kan vermeye gitmicem
efnanhiraa Miniginannesiiii1111 benimde öyledi bir koyu bir silik hata dedim olamaz vs 4 günde 2 kat artış olmuştu mahvoldum sonra ilk verdiğim yere verdim özele aslında artis güzeldi sağlık ocağı kan sonucu sıkıntılıdi hatta bazı testlerimde numuneleri red etmişlerdi çok bekliyor kan orada ya