babyiscomings Oda yapacağım ama yürümeye başlayana kadar odasına koyamam muhtemelen o konuda emin değilim o yüzden anne yanları benim için ufak mı kalır ilerleyen aylar da tecrübe edenler fikir verebilir mi?
1ErkekkkAnnesi babyiscomings kesinlikle anne yanı park yatak derim bende aldım kullanmaya başlamadım tabi daha ama çok güzel kaliteli duruyor bakalım anne yanı ufak kalabilir dönmeye başladımı ayağa kalmaya başladı mı kullanamazsınız anne yanının kullanımı kısa oluyor sadece kullanıp yeni alırım derseniz o da size kalmış tabi 🌸
miniminibebek babyiscomings Elele madre aldım ama pişmanım bebek içinde sallanmıyor sallamaya çalışınca savruluyor içinde bebek :(eğer sonrasında oda yaoacaksanız huggy sallanan beşiğinize bakmanızı tavsiye ederim bebeğinizi sallamadan uyutmayı düşünüyorsanız madre güzel
babyiscomings babymom2026 bende huggye bakıyorum bakalım gelen cevaplara görende eleleyi tercih edebilirim madre modeli
babyiscomings nilsumm hmm boyutları 85×50 daha ufak park taraklar 170-110 genelde ve kullanım açısında cepleri falanda oluyor çok kararsızım ya
babyiscomings 1ErkekkkAnnesi hangi marka ve modeli tercih ettiniz acaba bende aynısını düşünüyorum 2 iş yapmak istemiyorum
Seyda-06 babyiscomings bence oda yapacaksan direk odasına baza almanı öneririm 2 yaşına kadarda anne yanı beşik kullanabilirsin. Oğlumda park beşiği 4 yaşına kadar kullandım ama anne yanı normal beşiği 6 ay zor kullandım bu sefer anne yanı park yatak aldım joie kubbie sleep kullanabildiği kadar kullansın sonra diğer büyük olan park yatağı açacağım sonra da onada oda yaparım yada abisiyle birlikte bi yatak eklerim odalarına
lotusflowers babyiscomings daha almadım ama anne yanı park beşik alacağım. Büyüyünce park beşik olarak kullanırım içinden çıkamayacak olması güvenli geliyo bana. 4 bin tl civarı bir çok model var trendyolda. Onlardan birini alacağım kanz elele falan vardı